Vi styrker teamet med ny junior analytiker

Vi søker student/junior analytiker med interesse for næringseiendom.

Er du vår nye junior analytiker?

Grunnet økt pågang og oppdragsmengde søker vi kandidat til å styrke vår leveringsevne på verdivurdering av næringseiendom og analyse. Riktig kandidat har god arbeidskapasitet, er initiativrik og lærevillig. Du trives med å jobbe i team, så vel som selvstendig. Stillingen som junior analytiker vil by på relevant arbeidserfaring og praktiske problemstillinger i et spennende marked.

Om stillingen

Analyseteamet i WPS Næringsmegling arbeider hele tiden med å være oppdatert på den siste markedsutviklingen, for å gi våre kunder gode og presise analyser. Vi verdivurderer næringseiendom i alle segmenter, herunder også prosjekter og porteføljer.

Jobben innebærer blant annet å:

  • utforme verdsettelse av næringseiendom
  • lage finansielle modeller og presentasjoner
  • videreutvikle modeller og rammeverk for rapporter
  • arbeide med interne prosjekter og støtte til kundeaktiviteter

Arbeidet skjer i tett samarbeid med teamet her hos oss.

Hvem vi ser etter

Du har fullført en bachelorgrad innen økonomi og skal ta, eller er i gang med en mastergrad. Det er viktig for oss å ansette lagspillere, som er lærevillige og nøyaktige. Du har gode ferdigheter i Microsoft Office, særlig PowerPoint og Excel, god tallforståelse og analytiske evner.

Hvem vi er

WPS Næringsmegling er en ledende aktør i markedet for næringseiendom i Bergen. Vi tilbyr tjenester innen kjøp og salg, utleie, rådgivning, verdivurdering og analyse av næringseiendom. Våre medarbeidere har tverrfaglig utdanning og kompetanse innen fagfelt som blant annet juss, økonomi, finans, regnskap, eiendom og markedsføring.

Kunne du tenke deg å bli en del av dette teamet? Da vil vi gjerne at du søker stillingen.

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt

Torgeir Olsen

Torgeir Olsen

Senior analytiker
+47 95 99 48 14
to@wps.no