Nesttunbrekka 97

5009 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Attraktiv kontorlokaler til leie i topp moderne miljøbygg med god profilering og sentral beliggenhet ved bybane

Boligtype
Kontor, Undervisning/Arrangement
Areal: 550-1267m2
Etasje: 2.
Overtakelse: 01.06.2020
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport
Beskrivelse
Det blir nå ledig attraktive kontorlokaler til fremleie i 2. etasje i Nesttunbrekka 97. Nesttunbrekka Næringspark er en av byens mest moderne kontorparker med BREEAM miljøbygg langs bybane tett på Nesttun sentrum. Bygget har gode fasiliteter som flott kantine, garderobe anlegg, treningsrom, moderne fasade med store vinduer, gjesteparkering, ventilasjon med kjøling/temperaturstyring, samt kort vei til bybanen.

Det blir nå ledig 1267 kvm i 2. etasje, hvor arealet kan tilpasses neste leietaker. Lokalet har en fleksibel planløsning, som kan enkelt utformes ut i fra leietakers behov.

Det er et stort parkeringsanlegg under bygget hvor det er mulig å leie parkeringsplasser. Bygget var ferdigstilt 1. kvartal 2016 og tilfredsstiller kravene til NS3701 passivhus for yrkesbygg, med foreløpig beregnet forbruk 65kWh/m2 pr år.
Beliggenhet
Nesttunbrekka 97 ligger i Nesttunbrekka Næringspark, like i nærheten av nettopp Nesttun. Det ligger langs bybanetraséen, og med ca. 150 m å gå fra nærmeste bybanestopp. Området ligger sentralt i Bergen Sør, med nærhet til Lagunen, Sandsli og Kokstad, men også bare 12 min fra Bergen sentrum. Nesttunbrekka Næringspark er i sterk vekst, med kontinuerlig etablering av nye virksomheter. Nesttunbrekka er blitt en attraktiv næringspark med moderne bygg som har god profilering mot bybane/hovedvei. Næringsparken er nesten fullt utleid med spennende leietakere som Multiconsult, Palfinger, Implenia, HENT, PPS Sør og Politiet i Fana. Ta kontakt for mer informasjon eller visning av ledige lokaler.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Prosjektleder

Vibeke Eriksen

Tlf

+47 477 03 434

Epost

utleie@wps.no

Nesttunbrekka 97,
5009 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter