Kanalveien 105

5068 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Attraktive kontorlokaler til leie i moderne kombinasjonsbygg med god profilering

Boligtype
Kontor
Areal: 400-2400m2
Overtakelse: 01.12.2018
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine
Beskrivelse
Det blir nå ledig lokaler i førsteklasses kontorbygg med flott utsikt over byfjellene. Bygget ligger meget sentralt i Kanalveien med direkte eksponering mot Fjøsangerveien. Bygget er moderne innredet for å møte krav profesjonelle bedrifter har til sin arbeidsplass. Det er enkel adkomst til bygget med gode parkeringsfasiliteter i egen parkeringskjeller for leietakere og deres besøkende med personheis opp til kontorene.


Velkommen på virtuell visning av bygget ved å kopiere link: https://my.matterport.com/show/?m=PR9AX5nag6z
Hjemmeside: www.k105.no

Det er også parkeringsplasser utenfor bygget. Bygget har god synlighet med enkel adkomst via Kanalveien. Fra Fjøsangerveien er det to nedkjøringer via rundkjøring til Kanalveien som kan benyttes.
Eiendommen ligger ca. 4 km fra Bergen Sentrum og ca. 13 km fra Bergen Lufthavn Flesland. Bussholdeplass like utenfor bygget og kun 600 meter til nærmeste Bybanestopp.

Som leietaker i Kanalveien kan du benytte byggets felles garderobeanlegg med dusjer, låsbare garderobeskap og tørkefasiliteter. Bygget har 4 personheiser med direkte adkomst (adgangskontroll) fra samtlige etasjer inklusiv stor parkeringskjeller. Det er sykkelparkering i garasje. Det ferdigstilles innen kort tid flott felles personal restaurant med stort glass tak. Bygget har god teknisk standard og tilfredsstiller energiklasse B. Godt ventilasjonsanlegg med kjøling. Lokalene kan enkelt tilpasses nye brukere.

Det blir nå ledig moderne kontorarealer på til sammen 2.400 kvm med tilgang til flott kantine, samt mulighet for å leie mindre lager i 1. etasje med direkte innkjøring via kjøreport.
Arealene kan enkelt deles opp i mindre seksjoner fra 400 kvm med direkte tilkomst via heis og trappeoppgang. Det meget lyse flotte lokaler med god takhøyde og store vinduer.

Ta kontakt for visning eller mer informasjon om eiendommen.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Kanalveien 105,
5068 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter