Strandgaten 53

5004 Bergen

Visning? Ring (+47) 92290575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Attraktivt næringslokale i 1. etasje med god eksponering i enden av Strandgaten

Boligtype
Kontor, Butikk/Handel
Areal: 300-500m2
Overtakelse: Etter avtale
Beskrivelse
Sommeren 2022 blir det ledig attraktive næringslokaler i 1. etasje når Aktiv Eiendomsmegling flytter opp i bygget. Lokalene kan overtas as is, eller tilpasses i samarbeid med utleier. Lokalene har store vindusflater med god eksponering både mot Strandgaten, og gågaten som har fått økt trafikk de siste årene. Lokalene er i dag utformet som meglerkontor på ca. 300 kvm, samt lager på ca 200 kvm som kan innlemmes i lokalet.
Beliggenhet
Lokalene har en sentral beliggenhet i enden av Strandgaten, kun får minutters spasertur fra Torgallmenningen. Lokalet har god eksponering mot inngang til gågaten som byr på et bredt utvalg av butikker og restauranter. Det er kort vei til de fleste fasiliteter, blant annet til bybane, taxi- og bussholdeplass, og hurtigbåtterminal. Det er rikelig med parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet, samt få meter gangavstand til Klostergarasjen.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Strandgaten 53,
5004 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter