Strandgaten 53

5004 Bergen

Visning? Ring (+47) 94829125

ELLER E-POST utleie@wps.no

Attraktivt og stilrent kontorlokale med sentral beliggenhet i Strandgaten.

Boligtype
Kontor
Areal: 300m2
Etasje: 3.
Overtakelse: 01.03.2023
Fasiliteter
Aircondition, Bredbåndstilknytning
Beskrivelse
Strandgaten 53 har det siste året vært gjennom en betydelig oppgradering. Aktiv Eiendomsmegling og JBF har flyttet inn i nyoppussete lokaler i 2. etasje, og i underetasjen åpner det et spennende, nytt restaurantkonsept. Nå er huseier i ferd med å fullføre oppussingen av 3. etasje, og ny leietaker kan flytte inn i stilrene lokaler av ypperste kvalitet. Her er byggets sjel ivaretatt med kombinasjon av glassvegger og moderne overflater. Det er en naturlig inndeling av åpent landskap, cellekontor og møterom. Felles spiserom/kantine i 2. etasje med øvrige leietakere.
Unikt for dette lokalet er enkel adkomst til byggets felles takterrasse.

Ta gjerne kontakt dersom det er ønskelig med ytterligere informasjon eller visning.
Beliggenhet
Lokalene har en sentral beliggenhet i enden av Strandgaten, kun får minutters spasertur fra Torgallmenningen. Lokalet har god eksponering mot inngang til gågaten som byr på et bredt utvalg av butikker og restauranter. Det er kort vei til de fleste fasiliteter, blant annet til bybane, taxi- og bussholdeplass, og hurtigbåtterminal. Det er rikelig med parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet, samt få meter gangavstand til Klostergarasjen.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 165
Bruksnr: 30

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Strandgaten 53,
5004 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter