Åsamyrane 320

5131 Nyborg

Visning? Ring +47 932 21 129

ELLER E-POST utleie@wps.no

Butikklokaler i veletablert handelsområde i Åsane med god eksponering

Boligtype
Butikk/Handel
Areal: 1864m2
Etasje: 1.
Fasiliteter
Garasje/P-plass, Kjøreport
Beskrivelse
Attraktivt butikklokale på hele 1864 kvm BTA på gateplan med god eksponering mot hovedvei og rikelig med parkering. Lokalet har en åpen planløsning med meget god takhøyde. Tidligere leietaker har vært Toys'R'Us, og andre leietakere i bygget er Barnas Hus og Jula. Lokalet er meget fleksibelt og kan passe til forskjellige virksomheter. Utforming og kvaliteter kan tilpasses leietakers kravspesifikasjoner.

Ledig areal består av butikklokale og lager med kjøreport. Lokalet har god takhøyde, bra standard, god uteplass, og enkel tilkomst fra hovedvei.

Ta gjerne kontakt med megler for tegninger, pris, og visning av lokalet.
Beliggenhet
Sentral og attraktiv beliggenhet i Åsane. Lokalet ligger med direkte eksponering mot E39. Området er et sentralt knutepunkt i Åsane. Det er god offentlig kommunikasjon i området og det er lett tilkomst med bil og buss. Enkel adkomst for både kunder og leveranser. Gode parkeringsmuligheter ved bygget.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 203
Bruksnr: 192

Næringsmegler

John Kenneth Porten

Tlf

+47 932 21 129

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Åsamyrane 320,
5131 Nyborg


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter