Nordåsveien 15

5235 Rådal

Visning? Ring (+47) 92290575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Butikklokaler under oppføring med unik profilering på Nordås rett før innkjøring til Lagunen

Boligtype
Butikk/Handel, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler
Areal: 400-1700m2
Etasje: 2.
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Kjøreport
Beskrivelse
Det skal nå bygges et moderne handelshus ved Lagunen kjøpesenter med unik profilering og god parkeringsdekning utenfor døren. Bygget blir moderne og tidsriktig med stor vareheis, og generell god logistikk i bygget. Det er totalt 1700 kvm i 2. etasje som skal leies ut, med direkte innkjøring til vareheis i 1. etasje. Ekstra lagerkapasitet kan leies i nabobygget hvor Bohus holder til. Bohus planlegger oppgradering av sitt eksisterende bygg med nye moderne fasader. Ta gjerne kontakt for gjennomgang av prosjektet og eventuelt visning på tomten.
Adkomst
Eiendommen vil bli oppført ved siden av Bohus på Nordås over den nye tunnelen med innkjøring på vei ned til Elkjøp.
Beliggenhet
Eiendommen bygges i et attraktivt handelsområde med høy aktivitet og hvor det er sjelden ledige butikkarealer. Nå blir det mulig å få skreddersydde arealer med unik profilering mot hovedvei, og hvor all trafikk mot Lagunen kjører forbi på utsiden av bygget. Området opplever en god vekst med stor utbygging ved Lagune Parken som består av mange ulike type virksomheter.
Innhold
Tegninger som foreligger er et forslag til løsning og kan endres av leietaker. Utleier er åpen for å skreddersy løsning til ny leietaker.
Vi vil bestrebe oss på å tilby konkurransedyktige leiepriser, som er avhenger blant annet av hvor stort areal en leier, hvilken standard og utstyr som tilpasses i lokaler og hvor lang leiekontrakt som inngås. Se også vedlagte plantegning og snitt tegning av bygget.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Nordåsveien 15,
5235 Rådal


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter