Lønningsveien 47

5258 Blomsterdalen

Visning? Ring (+47) 92290575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Expobygget - lyse kombinasjonslokaler til leie i underetasjen med store vinduer og direkte adkomst

Boligtype
Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement
Areal: 250-800m2
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine
Beskrivelse
Expobygget er snart fullt utleid, men det er fremdeles et ledig lokale i underetasjen med direkte adkomst fra hovedvei. Denne etasjen er fleksibel og kan tilpasses/innredes til ulike type bedrifter hvor deler av arealet kan være lager, showrom, eller lettere verksted. Det kan settes inn port/dobbel glass dør som gir enkel logistikk av varer, og utstyr. Både utforming og areal kan tilpasses ut i fra leietakers behov. Etasjen passer også godt til en ren kontorbruker.

Bergen Business Park er et nytt spennende kontormiljø med det lille ekstra. Strategisk beliggenhet ved siden av flyplassen sammen med stor grad av ulike type service fasiliteter vil gi leietaker en effektiv og innovativ hverdag. Expo-bygget er første kontorbygg under oppføring i Bergen Business Park, og er beliggende kun få meter fra Bybanestopp, og terminalbygget på Bergen Lufthavn. Gjennom moderne arkitektur, og med svært god eksponering vil Expo-bygget være sterkt identitetsskapende. Noen få skritt over torget ligger Comfort Hotel Bergen Airport der hotellets hyggelige restaurant fungerer som kantine for Expo-byggets leietakere, og der hotellets møteromavdeling gir ekstra kapasitet ved behov.

Det etableres garasjeanlegg for bil med ladepunkter for el-bil i Expo-byggets underetasje med direkte adkomst til kontorene. Det samme gjelder innendørs sykkelparkering med fullt garderobeanlegg, og tørkerom. Det vil også kunne tilbys treningsfasiliteter på hotellet. Expobyggets torgplan utvikles med fokus på møte mellom mennesker. Her kan du finne arbeidsplasser i co-working-stasjoner, mulighet for et raskt møte og en kaffekopp i byggets utvidede "airport-lounge", eller du kan ha lengre møter og konferanser i møteromsavdelingen. Bergen Business Park er en ny og innovativ næringspark, ved vestlandets største trafikknutepunkt med 2 minutters tørrskodd gange fra Expo-Bygget til flyplassterminalen, bybane og annen kollektiv transport. Eneste bygg i Bergen som tilbyr sentrum på 20 min, Oslo på 50 min, København på 90 min, og London på 120 min.

Expobygget oppføres med høy standard og miljøvennlig moderne arkitektur hvor hele prosjektet utvikles i tråd med styringsverktøyet BREEAM Communities. Expo-bygget prosjekteres for å oppnå karakteren BREEAM Excellent med forventet energiklasse A. Utleier tilbyr fleksible og arealeffektive planløsninger som egner seg for en eller flere brukere pr plan. Sirkulasjon og kjerner er lagt på en slik måte at det sikrer mest mulig fleksibilitet for møblering av arbeids-arealer og samtidig sikrer best mulige kvaliteter i arbeidssonene.

Deler av bygget er planlagt til kontorhotell og co-workingarealer samt møteroms- og konferansefasiliteter for opptil 100 personer. Øvrige deler av bygget inneholder lyse og effektive kontorarealer, hver på ca. 1.000 kvm. Etasjene kan deles opp mellom to eller flere leietakere, og skreddersys etter den enkelte leietakers behov. Expobygget skal tilby pulserende miljø, innovative løsninger, og skreddersydde lokaler for leietakerne. Fortell oss hvordan dere ønsker morgendagens kontorer, så finner vi de gode løsningene sammen.

Næringsparken vil inneholde fleksible kontorbygg med stor valgfrihet for den enkelte leietaker. Rundt parkens sentrale torg bygger utleier moderne kontorer, hotell med konferansefasiliteter, spisesteder og forretninger hvor Expobygget ferdigstilles 01.12.19. Besøk byggets hjemmeside på www.bergenbusinesspark.no.


Bergen Business Park tilbyr del lille ekstra ! Ta kontakt med oss så finner vi gode løsningene sammen.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 110
Bruksnr: 95

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Lønningsveien 47,
5258 Blomsterdalen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter