C. Sundts gate 39

5004 Bergen

Visning? Ring (+47) 94829125

ELLER E-POST utleie@wps.no

Flotte kontorlokaler beliggende i sjøkanten med nydelig utsikt over Vågen.

Boligtype
Kontor, Undervisning/Arrangement, Andre
Areal: 720m2
Etasje: 3.
Overtakelse: 01.02.2022
Fasiliteter
Aircondition, Bredbåndstilknytning, Heis
Beskrivelse
Det blir nå ledige lokaler i 3. etasje i nr 39 av Mowinckelgårdene i C. Sundts gate, kun få minutters spasertur fra Torgallmenningen. Lokalene er hele 720 kvm BTA, og er i dag innredet til advokater med cellekontor og møteromsfasiliteter. Lokalet kan leies as-is, eller tilrettelagt leietakers ønsker og behov.

Bygget har et velfungerende og godt ventilasjonsanlegg, heis og flotte fellesområder. Huseier har nylig innredet et møterom tilknyttet et eksklusivt og spesielt lounge-areal som vil være tilgjengelig for eiendommens leietakere ved behov/etter avtale, eller evt. for felles arrangementer for leietakerne. Fasaden er nyrenovert med blant annet nye vinduer.

I byggets 1. etasje er det felles sykkelparkering. Her er et helt topp moderne anlegg med garderober, dusj og tørkemuligheter for treningsklær.
Det er rikelig med parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet, både for ansatte og kunder. Det vil være mulig å leie faste plasser på begge sider av bygget.

Ta kontakt for å avtale visning.
Adkomst
Fra Torgallmenningen, følg Strandgaten mot Nordnes og ta inn C. Sundts gate ved Muren. Lokalene kommer så på din høyre side, like ved Holbergskaien.
Beliggenhet
Eiendommen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i C. Sundts gate ut mot Nordnes. Her er en plassert like i sjøkanten med nydelig utsikt over innseilingen, Vågen, Bryggen, sentrum og byfjellene. Det er kort gangavstand til alle byens fasiliteter, samt meget god offentlig kommunikasjon. Her er en lett tilgjengelig. Det er også rikelig med parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 165
Bruksnr: 131

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

C. Sundts gate 39,
5004 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter