Litleåsvegen 41

5132 Nyborg

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Flotte lokaler med god eksponering og sentral beliggenhet i Åsane

Boligtype
Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Garasje/Parkering
Areal: 500-1500m2
Etasje: 1.
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Bredbåndstilknytning, Kjøreport
Beskrivelse
Flotte lager-/industrilokaler, evt. grossistsalg til leie i Åsane med enkel adkomst. Lokalene ligger i byggets 1. og 2. etasje. Fasadene kan åpnes opp med store vinduer mot Litleåsvegen i plan 1 . Bygget har en strategisk god beliggenhet i Litleåsvegen, og er en del av det vel etablerte handelsområdet rundt Liamyrane i Åsane. Området har stort nedslagsfelt fra hele Stor-Bergen samt omkringliggende kommuner. Lokalene er velegnet til ulike typer grossistsalg, industrivirksomhet og lager.
Lokalet er ledig for ny leietaker, og vi kan tilby skreddersøm etter ny leietakers ønsker og behov. Fasaden kan åpnes opp med store vinduer mot Litleåsvegen for en god profilering. Deler av arealet har en messanin som kan fjernes for å øke takhøyden. Det er mulighet for noe utelagring.

Det er mange gode alternative utnyttelser av lokalet som leietaker og utleier sammen kan finne gode løsninger for.
Beliggenhet
Litleåsvegen 41 ligger sentralt til i velkjent handelsområde i Åsane med ulike typer virksomheter. Det er enkel adkomst for både publikum og leveranser, og det er gode parkeringsmuligheter ved bygget
Eiendommen har sentral beliggenhet med kort avstand til Åsane Storsenter, Horisont og Ikea. Det er 15 minutters kjøretur til Bergen sentrum. Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 190
Bruksnr: 126

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Litleåsvegen 41,
5132 Nyborg


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter