Folke Bernadottes vei 44

5147 Fyllingsdalen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Fyllingsdalen - Stort butikklokale med attraktiv beliggenhet i Spectrumbygget, like ved Oasen Storsenter.

Boligtype
Butikk/Handel, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering
Areal: 1135m2
Etasje: 1.
Fasiliteter
Aircondition, Garasje/P-plass, Kjøreport
Beskrivelse
Attraktivt butikklokale på hele 1000 kvm BTA som strekker seg over hele 1. etasje i Spectrumbygget. Pr i dag er lokalet benyttet til dagligvarebutikk, men lokalet er passende for forskjellige virksomheter. Det er god eksponering mot gateplan, rikelig med parkering og mange muligheter for innredning. I enden av lokalet er det lager-, fryse- og kjølerom, samt dører for varelevering med enkel tilkomst. Det er også kontor, spiserom og 2 stk wc.

Lokalet vil bli ledig i løpet av Q3 2020. Ta gjerne kontakt med megler for tegninger, pris, eller for å avtale visning av lokalet.
Beliggenhet
Eiendommen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i Fyllingsdalen, med god eksponering og enkel adkomst fra hovedvei. Fyllingsdalen er, og har vært, i en enorm vekst de senere år. Bybanen er planlagt ferdigstilt i desember 2020, noe som vil generere ytterligere vekst og større attraktivitet til bydelen. Nærmeste bybanestopp vil da være på Oasen Storsenter, kun 200m fra eiendommen. Det er også umiddelbar nærhet til busstasjon med hyppige avganger i de fleste retninger. Eiendommen har en strategisk beliggenhet med kort vei til mange av Bergens bydeler via det nye ringsystemet og Knappetunnelen. Det tar ca 5 minutter å kjøre til Bergen sentrum.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 22
Bruksnr: 451

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Folke Bernadottes vei 44,
5147 Fyllingsdalen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter