Øvre Kråkenes 51

5152 Bønes

Visning? Ring (+47) 94829125

ELLER E-POST utleie@wps.no

Gode lager- og kontorlokaler Øvre Kråkenes

Boligtype
Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Undervisning/Arrangement
Areal: 200-500m2
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Garasje/P-plass, Kjøreport
Beskrivelse
Flotte lagerlokaler til leie på Kråkenes i første etasje i parkeringshus. Lokalet er delvis isolert: isolerte vegger, gulv og tak er uisolert. Takhøyde ca. 4,5 meter og to gode kjøreporter inn i lokalet. Det er 100A sikringer dersom ønskelig å sette inn varmevifter i arealet.
Det er enkel adkomst til lokalet, og plass til å parkere 3-4 biler like utenfor. Separate parkeringsplasser kan leies i parkeringshus.
Arealet kan, dersom ønskelig, deles i to mindre enheter som leies ut separat. Det er også mulighet for å leie mer lagerareal i øvrig bygningsmasse på eiendommen.

I tillegg er det ledig ca. 270 kvm. kontorlokaler, som leies ut separat eller sammen med lagerlokalene. Lokalene er fine og luftige, innredet som kontorlandskap i dag. Flotte møterom, hvorav ett har vært brukt til undervisning/kurs tidligere, samt takterrasse. Utvendig solavskjerming. Kontorarealet kan tilpasses leietakers behov - og leies ut samlet.
Beliggenhet
Eiendommen ligger sentralt til på Øvre Kråkenes. Følg Strømmeveien fra Krambua, og sving av mot Kråkenes. Fra andre siden, sving av mot Bønes og følg skilting mot Kråkenes. Lokalene ligger sammen med Motorforum - og det er enkelt å finne fram til eiendommen.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 19
Bruksnr: 293

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Øvre Kråkenes 51,
5152 Bønes


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter