Olav Kyrres gate 22

5014 Bergen

Visning? Ring (+47) 94829125

ELLER E-POST utleie@wps.no

Innflyttingsklare og topp moderne kontorlokaler i prestisjebygget OK22

Boligtype
Kontor, Andre
Areal: 235m2
Etasje: 7.
Overtakelse: 01.11.2022
Fasiliteter
Aircondition, Bredbåndstilknytning, Heis, Kantine
Beskrivelse
Vi har nå gleden av å kunne tilby et ledig lokale i prestisjebygget til Nordea Liv Eiendom i Olav Kyrres gate 22. Bygget var nylig gjenstand for en total rehabilitering og oppgradering, hvor det var stort fokus på miljø og gjenbruk, noe som har resultert i miljøsertifisering Breeam Very Good. MAD Arkitekter hadde arkitektoppdraget, og bygget fikk seg et betydelig løft utvendig, blant annet med større vinduer og hevet tak i 7. etasje.
Totalt er bygget på 8500 kvm fordelt på 9 etasjer, og bygget huser flere spennende leietakere som Nordea, BAHR, Helseklage, BKP og Privatmegleren. Her er alt av fasiliteter som forventes i et moderne kontorbygg, herunder kantine (Søtt & Salt), felles møterom, treningsrom, garderober, sykkelparkering og felles takterrasse.

De ledige kontorlokalene ligger i byggets øverste etasje, vendt mot Olav Kyrres gate / Vaskerelven. Det er gjennomgående høy standard med teppeflis, LED belysning og glassvegger. Inndelingen er fleksibel, enten en ønsker åpne landskap eller cellekontorer, så lokalet passer for de fleste virksomheter.

Lokalet er ledig og klart for innflytting omgående. Ta kontakt for å avtale visning, eller dersom det er ønskelig med ytterligere informasjon.
Beliggenhet
Olav Kyrres gate 22 har en meget sentral og attraktiv beliggenhet, midt i Bergen sentrum. Bygningen strekker seg over en hel kvartallengde mellom Olav Kyrres gate og Christies gate, med hovedinngang fra Vaskerelven. Det er kun 200m gange til bybanestoppet ved Byparken, og ca 100m til bussholdeplassene ved Festplassen. Dersom en er avhengig av bilparkering, er det mange muligheter blant annet i GriegGarasjen, KlosterGarasjen eller ByGarasjen. Her er en midt i smørøyet med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 164
Bruksnr: 1377

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Olav Kyrres gate 22,
5014 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter