Tverrveien 7

5020 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Kilen- praktbygg i hjerte av Damsgård

Boligtype
Kontor, Butikk/Handel, Garasje/Parkering, Serveringslokale/Kantine
Areal: 200-4000m2
Overtakelse: 01.04.2021
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport
Beskrivelse
Kilen er et nytt, moderne næringsbygg i hjertet av Damsgård som er klart for innflytting i april 2021. Bygget består av to tårn som knyttes sammen med et mellombygg i første etasje. Bygget blir en arkitektonisk øyefanger, og bidrar til å løfte Damsgård til nye høyder. I tillegg til topp moderne lokaler, vil en plassering i det prestisjefylte praktbygget gi en merverdi for din bedrift og gjøre dere til en attraktiv arbeidsgiver i et krevende arbeidsmarked.

Se gjerne intro av prosjektet på vedlagte link: https://youtu.be/BQee2_QVTyA

Du starter arbeidsdagen med å parkere trygt i parkeringshuset, eller du parkerer sykkelen i det innendørs sykkelparkeringshuset. Heisen bringer deg opp i de moderne kontorlokalene dine, der du starter en arbeidsdag godt opplyst av dagslys fra alle sider. Ditt første møte for dagen skjer i et av de velutstyrte, moderne møterommene i første etasje. I samme etasje nyter du en god lunsj i personalrestauranten. Er været bra tar du gjerne med deg kaffen til terrassen, og nyter utsikten over Damsgårsdfjorden og byfjellene. En bysykkel bringer deg raskt inn til et kundemøte i sentrum via Småpudden, og tilbake igjen samme vei. Etter jobb tar du gjerne turen ned til Sats for en liten treningsøkt før du reiser hjem igjen.
Frydenbø Eiendom er et av Frydenbøs 5 konserner. Selskapene i Frydenbø Eiendom AS forvalter og drifter ca. 140.000 kvm næringseiendom i Bergen og i Hol. Frydenbø Eiendom AS har over 40 års erfaring med utleie og drift av eiendom. Konsernet er hovedeier av Dr.Holms Hotel på Geilo og eier arkitekt- og ingeniørkontoret ARTEC AS i Bergen. Et eget driftsteam gir personlig oppfølging til alle leietakere, og sørger for et sømløst leieforhold.
Adkomst
Damsgård er i stadig utvikling, og Frydenbø er en av pådriverne for at bydelen skal være attraktiv både for beboere og leietakere. Med nærhet til sentrumskjernen og de andre næringsklyngene, blir Kilen et viktig tilskudd til den maritime og teknologiske klyngen på Damsgård. Over 50 store og små selskaper i Frydenbø Marina, blant annet Atea, Bravida, Bertel O. Steen Power Solutions og Kuhne+Nagel, Shearwater Geoservices, Goodtech, Schneider. En rekke andre profilerte selskaper som jobber i samme miljø. Mange forretningsmuligheter i kort gangavstand.
I nærmiljøet finner vi både restauranter, kafeer, matbutikk og postkontor. Laksevåg senter ligger snaue ti minutters gange unna.
Beliggenhet
Eiendommen ligger meget sentralt til med umiddelbar nærhet til hovedveinettet til og fra Bergen sentrum. Gjennomtenkt planløsning som gjør det lett for gjester å orientere seg i bygget.
- Med bil har du tilkomst via Damsgårdsveien eller Michael Krohns Gate
- Integrert parkeringshus med elbillading og heis rett opp til kontorlokalene.
- Innendørs sykkelparkering og garderobeanlegg
- Av- og påstigningsområde ved hovedinngang
- Busstopp 50 meter unna, med avganger mot alle bydeler i Bergen og omegn, inkludert Fana, Åsane, Bergen Vest og sentrum
- Kort gangavstand mot sentrum, via gang- og sykkelbroen Småpudden eller Puddefjordsbroen
- Stasjon for Bergen Bysykkel like ved bygget
- Gjestehavn med båtplasser
Innhold
I Kilen blir det nærmere 200 topp-moderne arbeidsplasser, fordelt over ca 4000 kvadratmeter. Kontoretasjene i hvert av tårnene vil være på ca 500 kvadratmeter hver og knyttes godt sammen med stilfulle interntrapper. Leiearealet vil bli mellom 200 – 4000 kvadratmeter, og kan tilpasses for optimal drift for den enkelte leietaker. I personalrestauranten i første etasje blir det over 100 sitteplasser, og muligheter for større møter utenfor lunsjtid. Et eget kjøkken tilbereder både varme og kalde retter av høy kvalitet. Totalt åtte møterom fra 3 til 30 plasser. Alle rom er godt utrustet med det siste innen møteromsteknologi, for sømløse og effektive møter. Felles terrasse i forbindelse med personalrestauranten med med mulighet for å spise ute på fine dager.

Kilen har åpne aktivitetsbaserte kontormiljø med mulighet for å bygge enkeltkontor ved behov. Energieffektive løsninger for ventilasjon, lys, oppvarming og kjøling. Alt er automatisert og behovsstyrt med smarte sensorer, som gir et optimalt inneklima til en hver tid og bruk. Gjennomtenkte løsninger og materialvalg for støysvakt arbeidsmiljø, med mulitirom, stillerom, og stille kontorsoner. Bruk av tepper og absorbenter i himling. Kilen er klassifisert i lydklasse C.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Tverrveien 7,
5020 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter