Bryggen 13

5003 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Klassiske kontorlokaler på bryggen med flott utsikt over vågen

Boligtype
Kontor, Undervisning/Arrangement
Areal: 195m2
Etasje: 3.
Overtakelse: 01.10.2019
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Heis
Beskrivelse
Det blir nå ledig klassiske kontorlokaler på bryggen med god takhøyde og store vinduer med flott utsikt over vågen. Huseier er nettopp ferdig oppgradering av 5. etasje ( se vedlagte bilder), og har planlagt samme prosess for 3. etasje. Her vil leietaker kunne være med å forme både kvaliteter og planløsning i samarbeid med huseier. Det ledige arealet er ved siden av Rosenkrantz Fysio og Manuellterapi med fleksibel planløsning, god takhøyde, store vinduer, nydelig teglsteinsvegg, og flott ærverdig inngangsparti.

Bygget passer til ulike type virksomheter, hvor 5. etasje ble renovert for legevirksomhet. Alle leietakere kan bruke inngang til Bryggeloftet i 2. etasje, som serverer deilig lunsj/middagsretter hver dag. Inngang til bygget er rett inn fra Bryggen, og heis opp til hver etasje. Det er flere parkeringshus i kort gangavstand fra bygget, samt noen parkeringsplasser i bakgård. Ta kontakt med megler for visning eller mer informasjon om ledig lokale.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Bryggen 13,
5003 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter