Kokstadflaten 36

5257 Kokstad

Visning? Ring (+47) 92290575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Kokstad - Skreddersydde kontorlokaler i moderne bygg med god beliggenhet.

Boligtype
Kontor, Garasje/Parkering, Undervisning/Arrangement, Andre
Areal: 520-2270m2
Etasje: 3.
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis
Beskrivelse
Bygget består av 3 etasjer, og de ledige arealene ligger i byggets 2. og 3. etasje. Her er stor fleksibilitet, og lokalene skreddersys leietakers ønsker og behov. Totalt er 2270 kvm BTA ledig, men det er mulig å dele av i mindre enheter, og løsningene vil bli utformet i samråd med WCIs arkitekt.
Bygget fremstår som nytt og moderne. Det er store vindusflater og et trivelig innemiljø. Leietaker vil ha tilgang til felles squash-bane, møterom, auditorium og kantine. Det sykkelparkering like utenfor, i tillegg til gode parkeringsmuligheter for både ansatte og kunder.

Dette er et komplett bygg med up to date fasiliteter. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon, eller dersom det er ønskelig med visning.
Beliggenhet
Bygget har en meget sentral og strategisk god beliggenhet på Kokstad, med umiddelbar nærhet til innfartsårer og veinett mot sentrum og Bergen Vest. Det er kort vei til buss- og bybanestopp, i tillegg til Flesland Lufthavn.
Området er i en svært positiv utvikling både når det gjelder attraktive boområder og utbyggingen av ytterligere næringsareal. Området består i dag av et bredt spekter nærings- og servicefunksjoner, og mange av Bergens mest fremgangsrike virksomheter ligger her.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 111
Bruksnr: 165

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Kokstadflaten 36,
5257 Kokstad


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter