Lønningshaugen 3

5258 Blomsterdalen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Kombinasjonslokaler (lager/logistikk) til leie sentralt ved flyplassen med god takhøyde, kjøreporter, og stort uteareal.

Boligtype
Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Garasje/Parkering, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement, Andre
Areal: 1329-2000m2
Overtakelse: 01.01.2021
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport
Beskrivelse
Flott lager/logistikk eiendom til leie med areal fra er 1329 kvm. Bygget inneholder i dag lager (5m takhøyde), kantine, kursrom, garderober, basseng område, treningsrom, og kontorer til admin. Bygget har tidligere vært brukt innen lager/logistikk, og utleier er positiv til å gjøre større endringer for neste leietaker. Bygget har god profilering, samt stor tomt på 4655 kvm som kan benyttes til utelagring og parkering.

Utleier ønsker kontakt med ulike type virksomheter innen helse, trening, logistikk, produksjon, m.m og er positiv til å gjøre tilpasninger/investeringer for skreddersy bygget til neste leietaker. Ta gjerne kontakt med megler for visning av lokalene eller en uforpliktende prat.
Beliggenhet
Moderne kombinasjonsbygg beliggende i vestlandets største trafikknutepunkt med 2 minutters gange til flyplassterminalen, bybane og annen kollektiv transport. Bygget har en strategisk beliggenhet med kort reisetid som sentrum på 20 min, Oslo på 50 min, København på 90 min, og London på 120 min. Området er blitt et dynamisk og spennende næringsområde med nye hoteller, restauranter, kontorbygg og ny flyplass. Mange av virksomhetene er oljerelaterte. Meget god parkeringsdekning samt kort vei til offentlig transport gjør beliggenheten attraktiv.

Det er i dag ca. 80 p - plasser på tomten.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Lønningshaugen 3,
5258 Blomsterdalen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter