C. Sundts gate 37

5004 Bergen

Visning? Ring +47 948 29 125

ELLER E-POST utleie@wps.no

Kontorlokaler i sjøkanten med nydelig utsikt over Vågen og byfjellene

Boligtype
Kontor, Undervisning/Arrangement, Andre
Areal: 332m2
Overtakelse: 01.05.2021
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis
Beskrivelse
Ledige kontorlokaler i 7. etasje i Mowinckelgårdene i C. Sundts gate 37, kun få minutters gange fra sentrumskjernen. Lokalene har en fantastisk plassering, like i sjøkanten, med nydelig utsikt over Vågen, Bryggen og byfjellene. Bygget er omgitt av parkeringsmuligheter, hvor det er rikelig med alternativer for fast leie.

Lokalet som er ledig er 332 kvm BTA. Det er adkomst via to heiser og trappehus. Store vinduer pryder fasaden, og det er flotte lys- og utsiktsforhold i hele etasjen. Lokalene er per idag rålokaler, og vil bli tilpasset leietakers ønske og behov. Her har en muligheten til å skreddersy og designe flotte lokaler for sin bedrift.
Bygget har generelt god standard, flotte felles fasiliteter, og en bygningsmessig utforming som gir mange spennende konsepter.

I tillegg til gode parkeringsmuligheter, er det tilrettelagt for sykkelparkering med garderobeanlegg i byggets 1. etasje. Anlegget er nylig oppusset og fremstår med god standard og praktiske løsninger for tørking av treningstøy.
Huseier har også nylig renovert et loungeområde med møterom til disposisjon for leietakerne, enten til daglig bruk eller fellesarrangementer.

Ta gjerne kontakt for å avtale visning eller dersom du ønsker ytterligere informasjon. Se videovisning for illustrasjon av lokalene.

Besøk byggets hjemmeside - se link i menyen til høyre.
Adkomst
Fra Torgallmenningen, følg Strandgaten mot Nordnes og ta inn C. Sundts gate ved Muren. Lokalene kommer så på din høyre side, like ved Holbergskaien.
Beliggenhet
Eiendommen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i C. Sundts gate ut mot Nordnes. Her er en plassert like i sjøkanten med nydelig utsikt over innseilingen, Vågen, Bryggen, sentrum og byfjellene. Det er kort gangavstand til alle byens fasiliteter, samt meget god offentlig kommunikasjon. Her er en lett tilgjengelig. Det er også rikelig med parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 165
Bruksnr: 130

Megler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Prosjektleder

Vibeke Eriksen

Tlf

+47 477 03 434

Epost

utleie@wps.no

C. Sundts gate 37,
5004 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter