Bjørnsons gate 29

5052 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Kronstad X - nye butikk/restaurant lokaler til leie ved Bergens første bybanekryss

Boligtype
Butikk/Handel, Garasje/Parkering, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement
Areal: 100-450m2
Etasje: 1.
Overtakelse: 01.07.2023
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport
Beskrivelse
KRONSTAD X - nye næringsarealer til leie ved Bergens første fremtidige bybanekryss. Ferdig 1. halvår 2023.

Kronstad X - et nytt spennende lokalsenter under utvikling ved inngangen til Bergen sentrum. Plasseringen ved bybanekryss og høyskolen samt fortau som omkranser kvartalet tilsier at alt er tilrettelagt for et fremtidig høyt aktivitetsnivå. Det planlegges derfor et bredt spekter av attraktive handel, tjenester, trening og serverings arealer som henvender seg til publikum på gateplan. Bygget etableres med en offentlig passasje/gangvei mellom Bjørnsonsgate og Inndalsveien. I sør vil bygget henvende seg mot det nye bybanetorget.

Ta kontakt med megler for mer informasjon om prosjektet samt hva arealer som kan passe din bedrift.
Beliggenhet
UNIK BELIGGENHET
Kronstad ligger like syd for Bergen sentrum og er et område med stort aktivitetsnivå og et voksende næringsliv og befolkning. Eiendommen ligger i kryssningspunktet mellom eksisterende bybanetrasé og kommende bybanetrasé (Sentrum - Haukeland - Fyllingsdalen). Det forventes et høyt fremtidig aktivitetsnivå med ca. 100.000 forbipasserende daglig, kun via bybanen. Høgskulen på Vestlandet ligger som nærmeste nabo - med over 10.000 elever og ansatte (2022). I tillegg finner vi Bergens største arbeidsgiver, Haukeland Universitetssykehus med ca. 12.000 ansatte, like ved.
Innhold
Plan 1 vil bestå av attraktive arealer tilrettelagt for handel, servering og annen publikumsrettet virksomhet. Plan 2 og 3 er leid ut til moderne kontorer med store vinduer. Plan 4-6 er planlagt til boligformål. Forventet byggetid er ca. 2 år.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 162
Bruksnr: 551

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Bjørnsons gate 29,
5052 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter