Edvard Griegs vei 3

5059 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Kronstadparken - Moderne kontorlokale til leie på 616 kvm ved inngangen til Bergen sentrum

Boligtype
Kontor, Undervisning/Arrangement, Andre
Areal: 616m2
Overtakelse: 01.11.2018
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kjøreport
Beskrivelse
Det blir nå ledig et moderne kontorlokale til leie med god eksponering og parkering rett utenfor døren. Inndelingen er 3 kontorer, 2 stillerom, 1 møterom, åpent landskap og stort kjøkken som kan lukkes av til større møter. Lokale har store vindusflater som gir tilgang på mye dagslys. Det kan overtas as is , eller tilpasses behov og ønsker. For dem som sykler eller jogger er det tilrettelagt med flotte garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering i nabobygget som kan benyttes. Garderobene er innbydende, romslige og moderne innredet med dusj, låsbare skap og tørkeskap til vått tøy.
Adkomst
Både bybane og buss har stoppested i umiddelbar nærhet. Den unike tilgjengeligheten kombinert med gode parkeringsmuligheter i eget parkeringshus gjør dette prosjektet meget attraktivt.
Beliggenhet
Området har en meget sentral beliggenhet i "byens trafikale hjerte" rett sør for Danmarksplass. Her er det kort vei til sentrum så vel som til bydelene og Bergen Lufthavn. Plasseringen av bygget ut mot Fjøsangerveien sikrer leietaker en svært god eksponering og gode profileringsmuligheter. Det er kort vei til treningssenter, butikker, cafe, bar, samt restauranten Mingel som ligger i næringsparken med et godt utvalg av spennende retter.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 159
Bruksnr: 2

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Prosjektleder

Vibeke Eriksen

Tlf

+47 477 03 434

Epost

utleie@wps.no

Edvard Griegs vei 3,
5059 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter