Espehaugen 41

5258 Blomsterdalen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Lager- og verkstedlokaler til leie i moderne bygg

Boligtype
Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Garasje/Parkering
Areal: 90-900m2
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Aircondition, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kjøreport
Beskrivelse
Moderne lager- og verkstedlokaler til leie sentralt i Bergen Sør. Fleksible arealer, enkel adkomst og stor planert tomt for lagring av utstyr. Lokalene kan tilpasses en stor leietaker eller deles opp i mindre seksjoner tilpasset etter arealbehov. Arealene inneholder lager/verksted med dobbel takhøyde og kjøreporter, vaskehall, kontorer, møterom, kjøkken, garderober etc.
Beliggenhet
Espehaugen 41 ligger i Espehaugen Næringspark. Området har en sentral beliggenhet i Bergen Sør, med kort vei til Flesland Flyplass, Lønningen, Sandsli og Kokstad. Næringsparken har opplevd god etterspørsel med utbygging til ulike type virksomheter, og opplever i dag økt interesse grunnet god aktivitet i oljebransjen. Næringsparken er blitt et attraktivt område med store virksomheter innen olje og lager/logistikk. Viktige kvaliteter er enkel adkomst, god parkeringsdekning, store tomter, kort vei til offentlig transport, bybane, og ringvei vest.

Det er etablert buss for næringsparken på Espehaugen med god kommunikasjon til Birkelandskrysset.

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Espehaugen 41,
5258 Blomsterdalen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter