Ytrebygdsvegen 215

5258 Blomsterdalen

Visning? Ring (+47) 94829125

ELLER E-POST utleie@wps.no

Meget attraktive kontorlokaler i signalbygg med alt av fasiliteter, like ved bybanestopp.

Boligtype
Kontor
Areal: 300-3000m2
Fasiliteter
Aircondition, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine
Beskrivelse
Vi har gleden av å presentere ledige kontorlokaler i prestisjebygget Y215, også kjent som Telenorbygget. Eiendommen ble oppført i år 2000, den gang som et enbrukerbygg for Telenor. Bygget ble oppført med tidløse og svært gode kvaliteter, og arkitekturen står seg som noe av det flotteste som er oppført i Bergen idag. Signalbygget er lett synlig fra hovedveien, og beliggenheten er fenomenal. Det er umiddelbar nærhet til bybanestoppet i Birkelandskrysset, og med bil kommer en seg raskt på hovedinnfartsåren til sentrum, E39 eller Knappetunnelen mot Bergen vest.
Bygget har et flott inngangsparti og innbydende fellesarealer. Det er felles resepsjon, kaffebar og personalrestaurant. Det er fantastiske uteområder med fontener og flott kunst, og et deilig parkområde som gir rom for avkobling. Bygget byr på kunst og delikate løsninger i gode fellesrom.
Det er felles møteromsavdeling i 1.etasje med møterom i ulike størrelser, samt et flott og velutstyrt auditorium med sitteplass til 120 personer. De ansatte på bygget har tilgang til stort treningsrom, garderober og sykkelparkering.
Kontorlokalene er i inndelt i forskjellige fløyer, noe som gir stor fleksibilitet og effektivitet. Her kan utleier tilby både landskap og cellekontorer etter leietakers ønsker og behov. Tekjøkken/kaffebar og toaletter er samlet i fellesarealer, slik at kontorlokalene blir svært arealeffektive.
Bygget er totalt ca 32 000 kvm, hvorav ca 3 000 kvm er ledig.

Film av bygget: https://vimeo.com/312483708

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon, eller dersom det ønskelig med visning.
Beliggenhet
Ytrebygdsvegen 215 ligger med meget god eksponering mot hovedinnfartsåren til og fra Bergen Lufthavn Flesland og Bergen Sentrum. Bybanestopp og bussterminal ligger like utenfor eiendommen, og det er bare 2 minutters kjøretur med bil eller bybane til Bergen Lufthavn Flesland.
Tilkomsten er god, med offentlig kommunikasjon like utenfor inngangsdøren og gode sykkel- og gangveier. Bygget har også god parkeringsdekning. Bergen Sentrum ligger 15 minutters kjøretur unna, og sentrale inn- og utfartsårer til Bergen ligger en kort kjøretur unna.
Kokstad/Flesland er under utvikling med nybygging og utvikling fra produksjon til større næringsparker med kontor. Det er rikelig med overnattingsmuligheter for tilreisende.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 334

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Ytrebygdsvegen 215,
5258 Blomsterdalen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter