Lønningsveien 49

5258 Blomsterdalen

Visning? Ring (+47) 92290575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Midtbygget ! Et fullservice miljøbygg med topp moderne kontorlokaler rett ved bybanestopp, flyplass og hotell

Boligtype
Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement
Areal: 200-1000m2
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine
Beskrivelse
Bergen Business Park - regionens mest komplette kontordestinasjon, utviklet med ett mål for å øyet, å skape en kontordestinasjon i verdensklasse, hvor forutsetningene for vekst og utvikling er best mulig. Midtbygget tilbyr et pulserende miljø, innovative løsninger, og skreddersydde lokaler for leietakerne. Fortell oss hvordan dere ønsker morgendagens kontorer, så finner vi de gode løsningene sammen.

I Midtbygget kan vi tilby et spennende kontormiljø med det lille ekstra. Bygget er andre kontorbygg som står ferdig i Bergen Business Park, og ligger kun få meter fra Bybanestopp, og terminalbygget på Bergen Lufthavn Flesland. Gjennom moderne arkitektur, og med svært god eksponering vil Midtbygget være sterkt identitetsskapende for leietaker. Den strategiske beliggenheten ved flyplassen vil også, sammen med stor grad av service fasiliteter, gi leietaker en effektiv og innovativ hverdag.

Noen få skritt over torget ligger Comfort Hotel Bergen Airport der hotellets hyggelige restaurant fungerer som kantine for Midtbyggets leietakere, og der hotellets møteromavdeling gir ekstra kapasitet ved behov. Det er etablert garasjeanlegg med ladepunkter for el-bil i Midtbyggets underetasje med direkte adkomst til kontorene. Det samme gjelder innendørs sykkelparkering med fullt garderobeanlegg, og tørkerom. Leietakere tilbys også treningsfasiliteter på hotellet.

I Bergen Business Park er det fokus på fleksibilitet og møte mellom mennesker. Her kan du finne arbeidsplasser i co-working-stasjoner, mulighet for et raskt møte og en kaffekopp i parkens utvidede "airport-lounge", eller du kan ha lengre møter og konferanser i møteromsavdelingen.

Midtbygget har høy standard og miljøvennlig moderne arkitektur hvor hele prosjektet er utviklet i tråd med styringsverktøyet BREEAM Communities. Bergen Business Park har vært pilotprosjekt for bruk av BREEAM Communities og er første prosjekt på Vestlandet som har fått miljøsertifisert en områdeutvikling. I tillegg er Midtbygget sertifisert som BREEAM Excellent, noe som innebærer høye krav til miljø på materialbruk, energiløsninger og redusert ressursforbruk.

Midtbygget har også et meget lavt energiforbruk. Bygget ligger på ca. 80 kWt pr. kvm., mens et gjennomsnitts kontorbygg i Norge ligger på ca. 166 kWt pr. kvm.

Utleier tilbyr fleksible og arealeffektive planløsninger som egner seg for en eller flere brukere pr plan. Sirkulasjon og kjerner er bygget på en slik måte at det sikrer mest mulig fleksibilitet for møblering av arbeids-arealer og samtidig sikrer best mulige kvaliteter i arbeidssonene.

Besøk byggets hjemmeside på www.bergenbusinesspark.no.

Bergen Business Park tilbyr del lille ekstra! Ta kontakt med oss så finner vi gode løsningene sammen.
Beliggenhet
Bergen Business Park er en ny og innovativ næringspark, ved Vestlandets største trafikknutepunkt, Bergen Lufthavn Flesland. Midtbygget ligger kun 2 minutters tørrskodd gange fra flyplassterminalen, bybane og annen kollektiv transport. Herfra kan du reise til Bergen sentrum på 20 min, Oslo på 50 min, København på 90 min, og London på 120 min.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 110
Bruksnr: 96

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Lønningsveien 49,
5258 Blomsterdalen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter