Kanalveien 105

5068 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Moderne butikk og salgs/profflokaler med strategisk beliggenhet langs inngangen til sentrum

Boligtype
Butikk/Handel, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering, Undervisning/Arrangement
Areal: 500-1600m2
Overtakelse: 01.01.2020
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport
Beskrivelse
Det blir nå ledig butikk og salgs/proff lokaler i førsteklasses kombinasjonsbygg med moderne fasader. Bygget ligger meget sentralt i Kanalveien med direkte eksponering mot Fjøsangerveien. Bygget er moderne innredet for å møte krav profesjonelle bedrifter har til sine lokaler. Det er enkel adkomst til bygget med gode parkeringsfasiliteter i egen parkeringskjeller for leietakere og deres besøkende med personheis opp til kontorene. Det er også parkeringsplasser utenfor bygget. Bygget har god synlighet med enkel adkomst via Kanalveien. Fra Fjøsangerveien er det to nedkjøringer via rundkjøring til Kanalveien som kan benyttes. Se også mer info på www.k105.no

Eiendommen ligger ca. 4 km fra Bergen Sentrum og ca. 13 km fra Bergen Lufthavn Flesland. Bussholdeplass like utenfor bygget og kun 600 meter til nærmeste Bybanestopp.

Som leietaker i Kanalveien kan du benytte byggets felles garderobeanlegg med dusjer, låsbare garderobeskap og tørkefasiliteter. Bygget har 4 personheiser med direkte adkomst (adgangskontroll) fra samtlige etasjer inklusiv stor parkeringskjeller. Det er sykkelparkering i garasje. Det ferdigstilles innen kort tid flott felles personal restaurant med stort glass tak. Bygget har god teknisk standard og tilfredsstiller energiklasse B. Godt ventilasjonsanlegg med kjøling. Lokalene kan enkelt tilpasses nye brukere.

Det blir nå ledig moderne butikk og salgsarealer i 1.etasje på til sammen 1.600 kvm med tilgang til flott kantine, samt mulighet for å leie mindre lagerlokale i 1. etasje med direkte innkjøring via kjøreport. Arealene kan enkelt deles opp i mindre seksjoner fra 500 kvm med direkte tilkomst fra gateplan. Det meget lyse flotte lokaler med god takhøyde og store vinduer.

Ta kontakt for visning eller mer informasjon om eiendommen.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Kanalveien 105,
5068 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter