Myrdalsvegen 22

5130 Nyborg

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Moderne butikklokale/showroom i attraktivt bygg sentralt i Åsane sentrum med parkering

Boligtype
Butikk/Handel
Areal: 888m2
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kjøreport
Beskrivelse
Det blir nå ledig attraktive butikklokaler sentralt i Åsane ved Horisont kjøpesenter med parkering rett utenfor døren. Lokalet har morderne fasader, store vinduer, samt god profilering i området. Det er god parkeringsdekning på eiendommen, samt kort gangavstand til offentlig transport. Hele området er rettet mot handel, og utleier er positiv til å tilrettelegge lokalene for neste leietaker.

Lokalet består av stort åpent salgsområde med store vinduer, kjøkken, toalett og lager. Ta kontakt med megler for mer informasjon eller visning av lokalet.
Beliggenhet
Lokalene har en attraktiv beliggenhet ved Horisont kjøpesenter sentralt i Åsane med kort vei til offentlig transport. Det er også god parkeringsdekning på eiendommen. Det kort vei med både bil og buss til Bergen sentrum, og enkel adkomst til eiendommen. Det er gangavstand fra lokalet til et bredt tilbud av ulike fasiliteter.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Myrdalsvegen 22,
5130 Nyborg


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter