Ytrebygdsvegen 215

5258 Blomsterdalen

Visning? Ring +47 905 67 398

ELLER E-POST utleie@wps.no

Moderne fullservice kontorbygg med felles resepsjon, personalrestaurant, møteromspool med auditorium, trimrom og svært god parkeringsdekning.

Boligtype
Kontor, Garasje/Parkering, Undervisning/Arrangement
Areal: 500-10000m2
Fasiliteter
Aircondition, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine
Beskrivelse
Særdeles attraktive kontorlokaler med høy standard til leie.
Ytrebygdsvegen 215 er et signalbygg sentralt beliggende i Birkelandskrysset på Kokstad, med meget god eksponering mot hovedinnfartsåren til og fra Bergen Lufthavn Flesland og Bergen Sentrum.
Eiendommens beliggenhet gjør den attraktiv for bedrifter som verdsetter lett tilgjengelighet for sine kunder. Det er gjesteparkering rett utenfor inngangen, og generelt god parkeringsdekning på eiendommen. Bygget har gode kvaliteter med flott inngangsparti og innbydende fellesarealer. Det er felles resepsjon, kaffebar og personalrestaurant. Det er fantastiske uteområder med fontener og flott kunst, og et deilig parkområde som gir rom for avkobling. Bygget byr på kunst og delikate løsninger i gode fellesrom.
Det er også en felles møteromspool med møterom i ulike størrelser, samt et flott og velutstyrt auditorium. Trimrom med garderobe, samt egen sykkelparkering, gir gode muligheter for aktivitet.
Kontorarealene er bygget i egne soner, med stor fleksibilitet og effektivitet. Her kan utleier tilby både landskap og cellekontor etter leietakers ønske. Kjøkkenkroker og toaletter er samlet i fellesarealene, slik at arbeidssonene blir svært arealeffektive. Store vinduer gir et lyst og trivelig arbeidsmiljø.
Bygget er totalt ca. 32.000 kvm, hvorav 21. 000 kvm. er kontor og 11.000 kvm. er parkeringsareal. Det ble ferdigstilt i 2000, og fremstår moderne med god teknisk standard. Det tilbys areal fra 500 kvm. Totalt er ca. 10.000 kvm. tilgjengelig.
Bygget har generelt høy standard, gode tekniske anlegg og flotte fellesarealer. Det kan nevnes kjøling /ventilasjon, alarm, fibertilknytning, heis, P-plass i garasje, ladestasjoner for EL-biler. adgangskontroll, felles resepsjonstjenester, møteromspool, sykkelparkering og garderobe, kildesortering og egen driftsavdeling.
Beliggenhet
Ytrebygdsvegen ligger med meget god eksponering mot hovedinnfartsåren til og fra Bergen Lufthavn Flesland og Bergen Sentrum. Bybanestopp og bussterminal ligger like utenfor eiendommen, og det er bare 2 minutters kjøretur med bil eller bybane til Bergen Lufthavn Flesland.
Tilkomsten er god, med offentlig kommunikasjon like utenfor inngangsdøren og gode sykkel- og gangveier. Bygget har også god parkeringsdekning. Bergen Sentrum ligger 15 minutters kjøretur unna, og sentrale inn- og utfartsårer til Bergen ligger en kort kjøretur unna.
Kokstad/Flesland er under utvikling med nybygging og utvikling fra produksjon til større næringsparker med kontor. Det er rikelig med overnattingsmuligheter for tilreisende.
Innhold
Lokalene er tilpasset kontordrift og inneholder:
Cellekontorer, åpne landskap, resepsjon, møterom, stille rom, arkiv, sosiale soner, flere kjøkken og arbeidsrom. Dersom deres behov ikke imøtekommes i lokalene, oppfordrer huseier deg likevel til å ta kontakt. De har en stor og innholdsrik eiendomsportefølje og hjelper deg gjerne med å finne det rette lokale for din bedrift!

Se film fra bygget: https://vimeo.com/312483708
Følg linken og ta en virtuell visning i Y215! https://my.matterport.com/show/?m=VoqZbAZ3RFX

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 334

Næringsmegler

Lars Erik Wirsching

Tlf

+47 905 67 398

Epost

utleie@wps.no

Eiendomssjef

Hilde Alværn Løland

Tlf

+47 913 02 720

Epost

hilde@midgardgruppen.no

Ytrebygdsvegen 215,
5258 Blomsterdalen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter