Krokatjønnveien 11C

5147 Fyllingsdalen

Visning? Ring (+47) 92290575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Moderne kontor og lagerlokaler i fullservice bygg sentralt i Fyllingsdalen

Boligtype
Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement, Andre
Areal: 200-2000m2
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport
Beskrivelse
Vi har gleden av å presentere K11C, en 20-åring som er smart, fremtidsrettet, areal- og energieffektiv med hjerte for gjenbruk, ombruk og sambruk. K11C er et bærekraft konsept med mål om å være en samarbeidsplass som både fornyer, inspirerer og legger til rette for at leietakerne kan nå sine mål om å være en fremtidens arbeidsplass. I et bærekraftperspektiv er gjenbruk av eksisterende bygg et mye bedre alternativ enn å bygge nytt, og i den analysen ligger også at 80 % av dagens bygningsmasse skal bestå i 2050. Tankene våre for dette bygget har vi også for hele Spelhaugen, som skal bli et levende bydelssenter med en miks av funksjoner; arbeidsplasser, handel, bolig, servering og kultur.

Det har vært god interesse for bygget hvor vi har inngått leieavtale med Bybanen, Bergen kommune, og BKK som vil ta en stor del av bygget.

K11C skal være et fremtidsrettet og fleksibelt bygg. Vi har allerede transformert første etasje fra et tradisjonelt resepsjons- og kantineområde til et levende
bydelsrom. Nyt kaffen og en godsak fra vårt smaksrike bakeri eller ta turen innom vår hyggelige kafé for å surfe eller nyte en kortreist matbit. Vårt topp moderne møteromssenter ligger sentralt plassert i denne etasjen med garderobe og toaletter.
Vi har også bygget et velutstyrt og artig Podcastrom for dem som tør.

K11C har en supergod beliggenhet tett på vakre Kanadaskogen med kort vei til torg, restauranter og flere attraktive butikker. I tillegg er det bare noen minutters gange til Oasen Storsenter. Umiddelbar nærhet til offentlig transport og innfartsårene i Bergen, samt meget god parkeringsdekning. Her har vi gleden av å kunne tilby fleksible og flotte kombinasjons- eller kontorlokaler. Overta gjerne lokalet slik det står, puss opp selv eller få skreddersydde løsninger etter behov. Størrelsen på bygget, etasjenes utforming og gode fellesfasiliteter gir rom for mange muligheter og konsepter. Bygget har fem etasjer, hvorav fire kan deles opp i flere fløyer. Det er hovedsakelig cellekontor i store deler av bygget, men disse kan enkelt transformeres til et mer åpent landskap. Deler av fjerde etasje er allerede renovert med høy standard. Første etasje er fargerik og inneholder sykkelparkering, varemottak, kjøreport og lagerareal med takhøyde på ca. 4m.
Perfekt for bedrifter som har behov for kombinasjonslokaler.

Har bedriften aktive ansatte som digger å trene, ønsker vi velkommen til Sky Fitness som kun ligger noen minutters gange fra K11C. Lokalet er lyst, trivelig og spekket med utstyr.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.
Beliggenhet
Lokalet har en attraktiv plassering i Fyllingsdalen, like utenfor Bergen, nærmere bestemt Spelhaugen. Dette er et område i naturskjønne omgivelser, med vakre Kanadaskogen som nærmeste nabo. Herfra er det kort vei til de fleste hovedveier og innfartsårer, hvor en enkelt kommer seg både til Sentrum, Flesland og Bergen Vest på kort tid. Til Bergen sentrum tar det ca 7-10 minutter med bil, og til Flesland ca 15 minutter til eiendommen.

Det er svært god offentlig kommunikasjon med buss, og bybanen er planlagt ferdigstilt til Fyllingsdalen i 2022 - med andre ord, her er
en plassert midt i smørøyet. Området er under transformasjon, og her er planlagt flere nye boliger og næringslokaler med formål om å skape en bærekraftig, pulserende og urban bydel på Spelhaugen. Området er, og skal bli, godt tilrettelagt for handel, rekreasjon, kultur og opplevelser.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 22
Bruksnr: 669

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Krokatjønnveien 11C,
5147 Fyllingsdalen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter