Nordre Nøstekaien 1

5011 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Moderne kontorlokaler i sjøkanten med nydelig sjøutsikt, parkering, kantine og gangavstand til sentrum

Boligtype
Kontor, Undervisning/Arrangement
Areal: 92-313m2
Etasje: 1.
Overtakelse: 01.11.2021
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine
Beskrivelse
Nordre Nøstekaien 1 er et fullservicebygg med flott beliggenhet på Nøstekaien og fantastisk utsikt over Byfjorden. Kantinen er samlingspunktet for bygget med store vinduer mot sjøen, skjenkebevilling, og egen takterrasse. Lokalet kan også leies utenom arbeidstid. Bygget har 5 etasjer med store vinduer, moderne fasade, og parkering på tomten.

Det blir nå ledig lokaler på 313 kvm i 1. etasje. Lokalene har gjennomgående god standard, og store vinduer med utsikt mot sjø. Arealet har en fordeling med åpent landskap, cellekontorer og møterom. Arealet ønskes utleid samlet, men kan deles opp i to ulike soner. Det er felles sykkelrom og garderober i bygget.

Torgallmenningen og Bybanen ligger bare 7 minutters spasertur unna. Snarveien til Askøy går herfra, og Klostergarasjen ligger like rundt hjørnet. Lokalene kan passe ulike type virksomheter.
Beliggenhet
Bygget er sentralt beliggende på Nøstet med kort gangavstand til alle byens fasiliteter. Det er enkel adkomst til bygget fra hovedveinettet, og parkering ved husveggen. Nøstet er et område under utvikling og re-vitalisering. Sparebanken Vest og Nøstet Panorama ligger tett på, og det er presentert spennende visjoner for Dokken og Jekteviken. Om sommeren er naboen Verftet et populært sted for konsert, mat, eller bare sette seg ned å nyte finværet.

Hurtigruteterminalen med parkeringshus ligger like ved, og at det er matbutikk og spisesteder i nærområdet.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Nordre Nøstekaien 1,
5011 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter