Bradbenken 1

5003 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Moderne kontorlokaler til leie i ærverdige Bradbenken med storslått utsikt over Vågen

Boligtype
Kontor, Undervisning/Arrangement
Areal: 500-2000m2
Overtakelse: 01.02.2019
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Heis, Kantine, Kjøreport
Beskrivelse
Bradbenken har et historisk bygg med ærverdig fasade og attraktiv beliggenhet sentralt på bryggen. Et identitetsbygg med høy standard, god takhøyde og store vindusflater med storslått utsikt over innseilingen til sentrum. Utleier ønsker å skreddersy både areal og standard ut i fra leietakers behov, og søker leietaker fra 500 kvm og opp til 2.000 kvm. Bygget har fleksibel planløsning, og kan enkelt tilpasses romplan både med åpent landskap, mix eller hovedvekt på cellekontorer. Av kvaliteter i bygget kan det nevnes god beliggenhet, god takhøyde, store vinduer, ventilasjon, flott inngangsparti, 500 – 2000 m² på ett plan, dobbel personheis med adgangskontroll, treningsrom med garderober, låsbare garderobeskap og tørkefasiliteter, innendørs sykkelparkering, planer om etablering av kantine i bygget, muligheter til leie av lager i tilknytting til lokalene, enkel gjesteparkeringen ved inngangen og mulighet for leietaker å leie parkeringsplasser i nærheten av bygget.

Det er mange spennende leietaker i bygget hvor det kan nevnes J. Ludwig Mowinckels Rederi, Pelagia AS, Wilson Ship Management AS, Rasmussen & Broch ANS, Norsildmel AS, Friele og NOKAS. Totalt er bygget på 11.233 kvadratmeter, fordelt på seks etasjer, kjeller og loft og oppleves attraktiv i leiemarkedet. Ta kontakt for uforpliktende visning eller mer informasjon om eiendommen.
Beliggenhet
Bradbenken ligger i den nordlige enden av Bryggen, like ved Rosenkrantztårnet og Bergenhus, og grenser til Koengen, som er kjent som Bergens konsertarena. Bygget er et identitetsbygg med ærverdig fasade og storslått utsikt utover innseilingen til sentrum og omkringliggende områder. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, og gangavstand til alle servicetilbud, bussholdeplass like utenfor bygget og ca. 900 meter til nærmeste bybanestopp.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Bradbenken 1,
5003 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter