Olav Kyrresgate 11

5014 Bergen

Visning? Ring (+47) 92290575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Moderne kontorlokaler til leie i et ærverdig bygg med inngang ved bybanen

Boligtype
Kontor
Areal: 602m2
Etasje: 6.
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Heis, Kantine
Beskrivelse
Eiendommen har fantastisk beliggenhet og utsikt som skaper en unik ramme til de moderne og lyse arbeidsplassene. Byggets utforming gir varierte muligheter til innredning og kan skape et enestående miljø for din virksomhet. Sammen kan vi kartlegge deres behov, mål og ønsker og skape den beste kontorløsningen for din bedrift.

Eiendommen har gjennomgående høy standard og leiearealene fremstår som delikate og attraktive både hva gjelder innredning og materialvalg. Store vindusflater gir rikelig med lys og bidrar til god romfølelse. Dagens planløsning er en kombinasjon av cellekontor og åpent landskap.

Ta kontakt med megler for informasjon eller visning av lokalene.
Beliggenhet
Unik beliggenhet i hjertet av Bergen sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til alt av fasiliteter, og det er gode kollektivtilbud i umiddelbar nærhet, men bybanestopp rett utenfor bygget. Det er også rikelig med parkeringsmuligheter i nærområdet, hvor Klostergarasjen ligger like ved. Det er kort vei til alle byens fasiliteter, og det er et yrende folkeliv i gaten utenfor.
Innhold
Servicetilbudet i Olav Kyrresgate 11 gjør det enkelt og effektivt for deg som leietaker. Her har man fasiliteter som kantine med bar og hyggelig peisestue, sykkelparkering med felles garderober, heis, Grand selskapslokaler kan benyttes til større arrangement, og kollektivtilbud rett utenfor døren. Som leietaker i Olav Kyrresgate 11 har du gangavstand til alle servicetilbud byen har å tilby.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Olav Kyrresgate 11,
5014 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter