Fjøsangerveien 57

5054 Bergen

Visning? Ring (+47) 92290575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Næringslokaler med unik eksponering til leie sentralt på Danmarksplass

Boligtype
Kontor, Butikk/Handel, Kombinasjonslokaler, Undervisning/Arrangement
Areal: 400-1600m2
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis
Beskrivelse
Det blir nå ledig svært attraktive lokaler på Danmarksplass med unik eksponering mot hovedinnfartsåre til Bergen setrum. HTH har vokst ut av sine lokaler, og utleier skal i gang med en større oppgradering av bygget. Det vil gi leietaker god muligheter for å kunne skreddersy både fasade, inngang, planløsning og kvalitetene i lokalet. Eiendommmen har store vinduer mot Fjøsanger veien, og parkering rett ved inngangen. Det er lite søyler i bygget, og generelt fleksible bygningskropp. Utleier er positiv til å tilrettelegge eiendommen for leietaker.

Se bilder for illustrerte muligheter av forskjellige konsepter.
Beliggenhet
Eiendommen har god beliggenhet på Danmarksplass med unik profilering, og enkel adkomst med parkering ved inngang. Det er kort vei til alle bydeler av Bergen, samt gangavstand til bybane. Området er under stor utvikling med Kronstadparken og Solheimsviken nærmeste nabo. Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon eller visning av lokalet.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 4601

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Fjøsangerveien 57,
5054 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter