Mustadbakken

5355 Knarrevik

Visning? Ring (+47) 94829125

ELLER E-POST utleie@wps.no

Nytt og spennende lager- og industribygg med mulighet for å leie kai, like over Sotrabrua

Boligtype
Kontor, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted
Areal: 500-6000m2
Overtakelse: 2024
Fasiliteter
Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport
Beskrivelse
Det er klart for oppføring et nytt og spennende lager- og industribygg sentralt på Knarrevik, rett over Sotrabrua. Eiendommen er under utvikling og i 2020 åpnet et nytt, flott kontorbygg på området, nå videreutvikles bygningsmassen på området med nye og moderne bygg.

Vi kan tilby flotte lokaler helt i sjøkanten, med utsikt over innseilingen til Bergen. Det nye bygget vil ha en grunnflate på inntil ca. 3.000 m2, og bygget oppføres i 2-3 etasjer. Takhøyden vil være svært god, inntil 7 meter pr. etasje, og mulighet for over 7 meter i plan 1. Store og gode vinduer sikrer godt lysinnslipp. Det kan være flere leietakere pr. etasje og det er gode muligheter til planløsninger over 2 plan da det er svært god takhøyde i hver etasje.

Området har stor kaiplass med dypvannskai, og det er mulig å leie både kaifront og kaiplass dersom ønskelig. Kaien er godkjent til ISPS-bruk.

Ta gjerne kontakt med megler for en uforpliktende prat.
Adkomst
Fra Bergen sentrum, kjør over Sotrabrua, og ta første avkjørsel til venstre. Bygget kommer så på din høyre side.
Beliggenhet
Nybygget vil ha en strategisk god plassering til innfartsåren mot Bergen sentrum og videre ut i Øygarden kommune. Med nye Knappetunnelen kommer en seg også raskt til Kokstad/Sandsli og Bergen syd. Det er umiddelbar nærhet til Straume sentrum med alle nødvendige fasiliteter og funksjoner.

Det er kort avstand til nærmeste bussholdeplass med hyppige avganger til og fra områder både i Bergen og på Sotra. Det nye Sotrasambandet kommer like ved, og vil gjøre transport til og fra området enda mer effektivt.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 4626
Gårdsnr: 40
Bruksnr: 1

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Mustadbakken,
5355 Knarrevik


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter