Sandviksboder 66

5035 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Prisgunstige moderne kontorlokaler i sjøkanten med parkering, kantine, lager og gode treningsfasiliteter

Boligtype
Kontor, Lager/Logistikk, Garasje/Parkering, Undervisning/Arrangement
Areal: 450-2000m2
Overtakelse: 01.05.2021
Beskrivelse
Sjeldent hjørnelokale med store vinduer mot sjø blir ledig i Gjensidigegården. Bygget har meget god parkeringsdekning, samt attraktivt lager ved inngangen. Lageret er på ca. 200 kvm med god takhøyde, samt direkte innkjøring via egen kjøreport. Eiendommen har god synlighet med flott fasade mot hovedvei samt enkel adkomst fra tunnel. Gjensidigegården har et bredt spekter av fasiliteter som stor kantine, store møterom, treningsanlegg, squashall, garderober, og flott felles inngangsparti. Det ledige lokalet kan også få egen inngang med resepsjon.

Utleier tilpasser både areal, utforming av lokaler samt standard basert på hva leietaker ønsker levert ved overtakelse.

Lokalene har en attraktiv beliggenhet i maritime omgivelser samt en tydelig identitet på bygget. Området består av sjarmerende småhusbebyggelse, butikker, Sats treningssenter, og cafeer. Det er gangstand til både offentlig transport, og Bergen sentrum. Av kvaliteter kan det nevnes god takhøyde, store vinduer, lyse lokaler, nydelig sjøutsikt, og generelt god stemning i næringsparken med mange spennende virksomheter.
Innhold
Lokalet har eget flott inngangsparti på venstre side av bygget med mulighet for egen resepsjon med direkte adkomst. Det er også lager på ca 200 kvm i 1. etasje med kjøreport ved siden av inngangen. Arealer har generelt god standard med ulik inndeling av åpentlandskap og cellekontorer. Ledige arealer består av ca. 2.000 kvm fordelt over 4 etasjer med flott utsikt over sjøen, samt store vinduer med godt lysinnslipp.

Utleier er positiv til å diskutere både tidspunkt for innflytting, areal, standard, samt kommersielle vilkår basert på en helhetlig vurdering av leietakersbehov. Ta gjerne kontakt med megler for visning og tilbud på leie av lokalene.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Sandviksboder 66,
5035 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter