Damsgårdsveien 90

5058 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Proff/kombinasjonslokaler sentralt i Solheimsviken med 16 p -plasser ved inngang og 32 p - plasser inne

Boligtype
Kontor, Butikk/Handel, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering, Undervisning/Arrangement
Areal: 600-1957m2
Overtakelse: 01.05.2021
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kjøreport
Beskrivelse
Det blir nå ledig et attraktivt kombinasjonslokale sentralt i Solheimsviken med mange viktige kvaliteter, og vil bli tilrettelagt for neste leietaker. Lokalene kan deles opp i to ulike seksjoner og består av butikk, showroom, lager med kjøreport, og kontorer. Det er meget god takhøyde i deler av lokalene, samt store vindusflater som gir godt lysinnslipp. Det sjelden at et så sentralt lokale har 32 p plasser inne, og 16 p plasser utenfor inngangen. Det gjør lokalet attraktivt for bedrifter innen proff, engro m/flere som har mye besøk av kunder gjennom dagen.

Kontakt oss for en visning, så kan vi se hvordan vi kan tilpasse lokalet til din bedrift.
Beliggenhet
Bygget har en meget sentral beliggenhet i Damsgårdssundet med enkel adkomst fra hovedvei, samt kort vei til alle bydeler. Damsgårdssundet har gjennomgått en vesentlig transformasjon siden 2010. Siden den gang er det blitt bygget flere nye leilighetskomplekser, butikker og kontorbygg, med DNB sitt hovedkontor i Solheimsviken i spissen. Flere proff butikker er under etablering i gaten grunnet den gode beliggenheten. Damsgård Brygge byggetrinn 3, 1912, Campbells og BOB sitt prosjekt i vannkanten, Kranen m.fl, er alle prosjekter som er like rundt hjørnet, og noe som vil gjøre bydelen enda mer ettertraktet.

Fra eiendommen er det kort vei til sentrumskjernen via Småpudden. Det er bysykkel like i kort avstand fra bygget, og svært god offentlig kommunikasjon.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Damsgårdsveien 90,
5058 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter