Sandsliåsen 46

5254 Sandsli

Visning? Ring +47 905 67 398

ELLER E-POST utleie@wps.no

Sandsli - Flotte og rimelige kontorlokaler med nærhet til Flesland, bybanen og hovedfartsårene. God parkeringsdekning.

Boligtype
Kontor, Garasje/Parkering, Andre
Areal: 333-9652m2
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine
Beskrivelse
Sandsliåsen 46 har huset OneSubsea i Bergen. Eiendommen fremstår med en representativ fasade, flott hovedentré med resepsjon, og generelt bra standard på overflater og utstyr. Byggets særpregede utforming med flere forskjellige fløyer bidrar til at arealene har gode lysforhold og effektive løsninger. Bygget egner seg både som hovedkontor/enbrukerbygg og som et flerbrukerbygg. Her kan en enkelt dele opp i mindre arealer.
Deler av bygget er renovert med teppeflis, LED-belysning og hvitmalte flater. Det er primært cellekontorer mot vindusveggene, og møterom i midtarealer. Samtlige av fløyene har en praktisk og effektiv inndeling og planløsning.

Bygget har gode fasiliteter, herunder rikelig med parkeringsplasser, 200 stk hvorav 28 innendørs. Det er sykkelparkering og garderobeløsninger. Bygget har en møblert stor kantine og treningsrom.

Eiendommen er på sikt planlagt konvertert til bolig, så her er en flott mulighet for en leietager som ønsker å leie i inntil 2 år.
Adkomst
Eiendommen har enkel adkomst fra hovedfartsårene fra sentrum og Bergen vest. Enten en kommer med bil, bybane, buss eller til fots, er adkomsten fra Sandslivegen ved bybanestoppet. Følg veien innover, og eiendommen befinner seg så på venstre side.
Beliggenhet
Eiendommen Sandsliåsen 46 har en meget sentral beliggenhet på Sandsli. Det er kun få minutters gange til nærmeste bybane- og busstopp (Sandslivegen v/Equinor), hvor det er hyppige avganger i de fleste retninger, og ikke minst kort avstand fra Flesland. Det tar ca 5-10 minutter med taxi fra flyplassen.
For den spreke ansatte, er det flotte sykkeltraséer mot Bergen sentrum.
Eiendommen er tilbaketrukket fra trafikk og støy, omkranset av grønne lunger og med flott utsikt.
Bergens største forretnings-/konferansehotell er nærmeste nabo. Hotellet ble renovert i 2015, og her har en fasiliteter som restaurant, brasserie, treningsanlegg og stor konferansesal m.m.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 116
Bruksnr: 195

Partner/Daglig leder

Lars Erik Wirsching

Tlf

+47 905 67 398

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Sandsliåsen 46,
5254 Sandsli


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter