Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Visning? Ring +47 948 29 125

ELLER E-POST utleie@wps.no

Sandviken - Innflyttingsklare og flotte kontorlokaler på bryggekanten i Sandviksbodene.

Boligtype
Kontor, Garasje/Parkering, Andre
Areal: 221m2
Etasje: 1.
Overtakelse: 01.11.2020
Fasiliteter
Aircondition, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Kantine
Beskrivelse
Sandviksboder 1 ble tegnet av stadskonduktør Kaspar Hassel, og bygget av Bergen Kommune i 1919. Bygningen, som het Bergens Kommunale Slagtehus- og Kvægtorvanlæg, ble drevet av kommunen helt frem til 1970, og var således en av Bergens største arbeidsplasser i sin tid. Eiendommen er også kjent som "Slaktehustomten".
Dagens eier overtok eiendommen i år 2000, og iverksatte en meget omfattende restaurering og oppgradering i 2005-2006, noe som igjen resulterte i at prosjektet vant Eiendomsprisen for år 2008.
Sandviksboder 1 består av 6 bygninger, delvis sammenhengende, med flotte utearealer og gårdsrom mellom. Til sammen utgjør næringsarealet ca 5.000 kvm. Her er store leietakere som PwC, Lerøy Seafood, North Sea Seafood, ProAktiv Eiendomsmegling m.fl.
Lokalene har flotte fellesområdet, herunder bryggeanlegg og rekreasjonsområder, samt innholdsrik og flott kantine, drevet av Fazer.

Fra 31.12.19 blir det ledige lokaler i 1. etasje av 1E, på hjørnet mot bryggekanten og innseilingen. Lokalene har gjennomgående bra standard. Det er lagt opp til åpent landskap, med møterom, ett kontor og stillerom. Det er også sosial sone med kaffestasjon. Lokalene har tilgang til felles kantine, drevet av Fazer, men også delt kjøkken med øvrige leietakere i 1. etasje av 1E. Her er også felles toalettkjerne.

Dette er flotte og stilrene lokaler som er klar for innflytting. Utleier kan også tilrettelegge og tilpasse, dersom dette er ønskelig.
Adkomst
Følg Sandviksveien, enten fra Sentrum eller Sandviken. Eiendommen har en flott plassering langs veien, med gjesteparkering like utenfor.
Beliggenhet
Lokalene har en fantastisk plassering i vakre og maritime omgivelser. Sandviksbodene 1 er plassert i sjøkanten, med nydelige fellesarealer og utsikt mot innseilingen til Bergen. De ledige lokalene er plassert på hjørnet av 1. etasje mot sjøen.
Sandviksbodene 1 har en strategisk god plassering med enkel tilgang til hovedveier og kort vei til sentrum. Det er rikelig med kollektiv transport like utenfor inngangsdøren, og det er flotte sykkel- og gangveien fra alle kanter. Parkering etter nærmere avtale.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 168
Bruksnr: 321

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Sandviksbodene 1,
5035 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter