Lars Hilles gate 30

5008 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Sjelden mulighet til å leie butikklokale/showroom i Media City med unik profilering

Boligtype
Kontor, Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement
Areal: 250m2
Etasje: 1.
Overtakelse: 01.06.2021
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Felles resepsjon, Garasje/P-plass, Heis, Kantine
Beskrivelse
Moderne og innovativt fullservice kontorbygg med høy standard, fantastisk beliggenhet og storslått utsikt over Bergen sentrum. Media City Bergen tilbyr særdeles attraktive lokaler i et høyteknologisk bygg med bla. kaffebar, restaurant, møteromsenter og auditorium. MCB har landets største utvendige medieskjerm på hele 180 kvadratmeter samt en 130 meter lang nyhetsticker som går over hele byggets fasade mot Lars Hilles gate.

Media City Bergen i Lars Hilles gate 30 er med sine nesten 46 000 kvadratmeter det største næringsbygget i Bergen sentrum. Fra tårnetasjene er det en fantastisk 360 utsikt. Her kan du se byens syv fjell fra Bergens mest spennende arbeidsplass midt i sentrum. Dette skaper en unik ramme til de moderne og lyse arbeidsplassene. Byggets utforming gir varierte muligheter til innredning og kan skape et enestående miljø for din virksomhet. Trådløst internett i bygget medfører stor frihet for leietakerne til å arbeide også utenfor sin kontorplass i et av byggets mange sosiale soner.

Hjertet og hovedpulsåren i MCB er det fantastiske atriumet i byggets første etasje. Dette er et naturlig samlingspunkt for alle leietakere og besøkende i MCB. Her er det etablert en innbydende kaffebar med inspirerende kunst på veggene og en avslappet stemning. Her finner man også det spennende restaurantkonsept Friends of Food som tilbyr ulike retter inspirert av verdens matmetropoler. Her er alt tilrettelagt for at du og dine kollegaer kan nyte en god lunsj sammen, eller slå av en prat med andre leietakere over en kopp kaffe.

Som leietaker i MCB kan du leie ferdig møblerte lokaler tilpasset din bedrift eller kjøpe direkte på huseiers betingelser. Sammen kan vi kartlegge deres behov, mål og ønsker og skape fremtidens kontorløsninger som er smarte, trivelige og miljøvennlige. Møbelkonseptet er et tilbud til alle leietakere og gir deg markedets beste betingelser med markedsledende leverandører.

Visjonen bak MCB er å skape et internasjonalt ledende miljø for innovasjon og kunnskapsutvikling innenfor mediefeltet gjennom å koble ulike medie-, teknologi-, utdannings- og forskningsmiljøer sammen i en næringsklynge. Men MCB er ikke bare for de store medieaktørene. Målet er å skape et hus for leverandører, gründere, samarbeidspartnere og store og små selskaper som alle ser seg tjent med å være sammen i Nordens nye mediehus.
Beliggenhet
Bygget har en meget sentral og strategisk god beliggenhet ved inngangen til Bergen sentrum. Rett utenfor bygget i Lars Hilles gate har bybanen stopp. Det er også kort gangavstand til både tog, buss og byens største parkeringshus. Området rundt MCB har vært gjennom en betydelig transformasjon de siste årene og fremstår meget attraktivt. Som leietaker i MCB har du gangavstand til alle servicetilbud byen har å tilby. Lokalene har unik eksponering mot bybane og området generelt.
Innhold
Det blir nå ledig 250 kvm i 1. etasje med inngang fra gaten. Lokalet har store vinduer med unik eksponering fra bybane og området generelt.

Servicetilbudet i MCB gjør det enkelt og effektivt for deg som leietaker. Felles resepsjon, møteromsenter, restauranter, vakthold, renhold, post- og varemottak samt handyman-tjenester utgjør basen i servicetjenester du som leietaker vil få i MCB. I kjelleren er det også egen sykkelparkering og sykkelservice med verktøy og utstyr tilgjengelig. Her finner du også garderober med dusj.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Lars Hilles gate 30,
5008 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter