Strandgaten 4

5013 Bergen

Visning? Ring (+47) 92290575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Skreddersydde kontorlokaler med særpreg i totalrenovert kontorbygg med høy standard

Boligtype
Kontor, Undervisning/Arrangement
Areal: 380m2
Etasje: 4.
Overtakelse: 01.02.2022
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Heis
Beskrivelse
Det blir nå ledig moderne kontorlokaler i et nyrenovert kontorbygg med flott fasade og beste beliggenhet midt i Bergen sentrum. Bygget har vært gjennom en total oppussing, hvor både heis, ventilasjon og alle overflater er oppgradert. Ønsker leietaker en rask overtakelse er toppetasjen ferdig bygget med flott utsikt og egen takterrasse. Det finnes også ledig rålokale hvor leietaker sammen med arkitekt skreddersyr lokalene med tanke på farger, planløsning og design. Bilder i annonse er laget som forslag fra arkitekt.

Hele 5 etasjer blir ledige for nye leietakere, fra 3 etasje til 7 etasje. Hver etasje er fra 350 til 400 kvm. Det vil bli etablert felles dusj og garderobeløsninger i byggets underetasje

Ta kontakt med megler for visning og tilbud på ferdig lokale.
Adkomst
Busslinjer til alle bydeler i umiddelbar nærhet, inkl. flybussen. Bybanens endestopp er et steinkast unna. Muligheter for parkering, 5 min unna, i f.eks. Klostergarasjen eller CityPark. Man kan også benytte parkering i Bygarasjen, 10 min. unna, og her er det halv pris for EL-
Beliggenhet
Torgalmenningen er et område og en åpen plass i Bergen sentrum. Området inkluderer selve plassen og kvartalene rundt, samt Byparken rundt Musikkpaviljongen, Nedre og Øvre Ole Bulls plass, Telegrafbygningen (1927) og det gamle postbygget. De to sistnevnte byggene er nå begge kjøpesentre. Torgalmenningen var opprinnelig en branngate, planlagt etter bybrannen i 1582. Dagens utforming kom i stor grad til etter enda en bybrann, i 1916. Finn Berner (1891-1947) tegnet fasadene i klassisistisk stil. Torgalmenningen blir av mange regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass.

Spisesteder og restauranter finnes i mengder enten man er ute for lunsj eller skal ha en bedre middag på kvelden.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Strandgaten 4,
5013 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter