Håkonsgaten 27

5015 Bergen

Visning? Ring (+47) 94829125

ELLER E-POST utleie@wps.no

Spennende rehabiliteringsprosjekt med kontorlokaler av ypperste klasse

Boligtype
Kontor
Areal: 380-1171m2
Overtakelse: 01.07.2023
Fasiliteter
Aircondition, Bredbåndstilknytning, Heis
Beskrivelse
Vi har gleden av å presentere et spennende rehabiliteringsprosjekt midt i Håkonsgaten i Bergen sentrum. Eiendomsutvikler Axer er i gang med å gjennomføre en betydelig oppgradering av bygget, og her får leietakere flytte inn i nye og topp moderne kontorlokaler med meget sentral beliggenhet.
Fasaden på bygget vil få seg et løft med ny skiltplan, utarbeidet av Eurosign, og nytt og innbydende inngangsparti. Det blir montert ny heis, og fellesarealer oppgraderes med fokus på å tilbakeføre til byggets opprinnelige standard, men med et moderne preg. Det er planlagt felles takterrasse og lounge i 2. etasje, samt treningsrom og sykkelparkering.

Lokalene er i dag rålokaler, og huseier vil tilrettelegge etter leietakers ønsker og behov. En står relativt fritt til ønsket planløsning, da hver etasje gir rom for fleksibilitet. Lokalene er egnet for flere typer virksomheter, enten det er kontorbrukere, helsekonsepter, undervisning etc.

Følgende arealer er ledig:
3. etasje: ca 380 kvm
4. etasje: ca 380 kvm
5. etasje m/mesanin: ca 411 kvm

Ta kontakt for ytterligere informasjon, eller dersom det er ønskelig med visning!
Beliggenhet
Håkonsgaten 27 har en meget sentral og attraktiv beliggenhet, midt i Bergen sentrum, omkranset av flotte bygårder og et yrende sentrumsliv. Nærmeste nabo er BA-bygget som nylig ble totalrenovert for mediehuset. Like over gaten vil Castbergkvartalet stå ferdig i 2024.
Det er kort gangavstand til bybanestoppet ved Byparken og bussholdeplassen ved Festplassen. Dersom en er avhengig av bilparkering, er det mange muligheter blant annet i GriegGarasjen, KlosterGarasjen eller ByGarasjen.

Her er en midt i sentrumskjernen!

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 4601
Gårdsnr: 164
Bruksnr: 783

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Håkonsgaten 27,
5015 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter