Kokstadvegen 54

5257 Kokstad

Visning? Ring (+47) 92290575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Stor handelseiendom til leie med god profilering, enkel adkomst, stor tomt, og fleksibel bygningsmasse

Boligtype
Kontor, Butikk/Handel, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Garasje/Parkering, Undervisning/Arrangement, Andre
Areal: 500-2550m2
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Kjøreport
Beskrivelse
Det blir nå ledig store attraktive næringslokaler til leie sentralt på Kokstad når BKK Enotek flytter. Eiendommen ligger som første bygg i rekken av flere flotte handelseiendommer på Kokstad som er et attraktivt handelsområde med over 10.000 arbeidsplasser. Bygget er totalt 2.550 kvm fordelt over 2 etasjer, men direkte adkomst via kjøreramper på begge etasjer. Dette gir høy grad av fleksibilitet hvor utleier kan være fleksibel med tanke på arealfordeling av kontor, lager, butikk, og uteareal. Bkk har gjort betydelige oppgraderinger på bygget hvor de har bygget moderne kontorer, og installert nytt ventilasjonsanlegg med kjøling. Det store vinduer i bygget som gir godt lysinnslipp i begge etasjer.

Utleier ønsker kontakt med ulike virksomheter, og er positiv til å tilrettelegge eiendommen for neste leietaker. Kontorer i 1. etasje kan enkelt endres til butikk eller lager hvor kjøreporter fremdeles står i veggen. Det er tilkomst til 2. etasje via hovedtrapp eller kjørerampe med kjøreport rett inn i etasjen. Eiendommen har enkelt adkomst fra vei med tilgang til et stort asfaltert uteområde som kan fordeles mellom leietakerne. Det flere type lager med kjøreport på sørsiden, samt det er mulig å kjøre rundt hele eiendommen. I nordlig ende av eiendommen foreligger løyve til planering av ca. 1 500 kvm, som utføres i løpet av 2021.
Beliggenhet
Kokstadvegen 54 har en attraktiv og sentral beliggenhet med god eksponering som første bygg på veien inn i et handelsområde. Kokstad har en strategisk god plassering virksomheter innen handel og logistikk med kort kjøretid for de fleste kunder.

Nytt ringsystem gir korte kjøretider med kun 15 minutters kjøretid til Askøy og Sotra. Kjøretid til Bergen sentrum ca. 10 minutter.
Det er kort gangavstand til offentlig kommunikasjon, samt god parkeringsdekning rett utenfor bygget.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Næringsmegler

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Kokstadvegen 54,
5257 Kokstad


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter