Janaflaten 9

5179 Godvik

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Stor logistikk/ kombinasjon /handelseiendom med stor opparbeidet tomt og strategisk beliggenhet

Boligtype
Kontor, Butikk/Handel, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Garasje/Parkering, Undervisning/Arrangement
Areal: 1000-3500m2
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Kjøreport
Beskrivelse
Janaflaten 9 har en strategisk beliggenhet i Drotningsvik med kort kjøretid til Bergen sentrum og omkringliggende bydeler. Eiendommen kan tilpasses ulike type virksomheter med behov for stor tomt, god takhøyde, kjøreporter og skreddersydd bygningsmasse. Utleier er positivt til å tilpasse både arealer ute og inne i samarbeid med leietaker. Tomten er ca. 17 mål og er i stor grad planert som kan leies i sin helhet eller delvis av flere leietakere.

Eiendommen vil være attraktiv for aktører innen industri, renovasjon, logistikk eller dem som trenger stor utelagringsplass. Lagerhallene trenger oppgraderinger og er i dag uisolert på ca. 3.000 kvm. Det er også klart for å ferdigstille 500 kvm kontor.
Adkomst
Fra Bergen sentrum følg RV 555 mot Sotra. Ta av ved Drotningsvik senter og inn på Janaveien. Følg denne til du kjører inn på Janaflaten. Nummer 9 ligger på høyre side av veien.
Beliggenhet
Eiendommen ligger med god tilgjengelighet i Drotningsvik, like ved hovedinnfartsåren til og fra Bergen sentrum.
Den har meget sentral beliggenhet langs riksvei 555 som går videre mot Sotra. Næringsparken oppleves attraktiv med mange spennende aktører innen nettopp storhandel, service, og logistikk.

Se også film fra eiendommen på følgende link: https://vimeo.com/277622692

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Janaflaten 9,
5179 Godvik


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter