Møllendalsveien 1A

5009 Bergen

Visning? Ring (+47) 92290575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Toppetasjen i attraktivt kontorbygg til leie med egen takterrasse, god standard, nydelig utsikt, bybanestopp, og parkering ved inngangen

Boligtype
Kontor
Areal: 377-797m2
Overtakelse: Etter avtale
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis
Beskrivelse
Møllendalsveien 1A er en moderne kontoreiendom med høy standard. Bygget fremstår med tradisjonelle kontorfasader mot nord og syd, mens det mot vest åpner seg med transparente glassfasader. Den flotte glassfasaden er trukket helt ned til gateplan for å synliggjøre hovedinngangen til bygget.
Eiendommen har store vindusflater som gir rikelig med lys og bidrar til god romfølelse. Her er det også fantastisk utsikt over Store Lungegårdsvannet, mot Fløyen og Bergen sentrum. Dette skaper en flott ramme til de luftige og lyse arbeidsplassene. Bygget er på 7 etasjer og inneholder i all hovedsak kontorlokaler, men unntak av handels- og verksted-/lagerlokaler i 1. og 2. etasje.
Beliggenhet
Attraktiv kontoreiendom tett på Bergen sentrum, og like ved Solheimsviken næringspark, Bergens mest ettertraktede kontorområde. Eiendommen har meget god eksponering mot hovedvei, og ligger like ved bybanestopp. Møllendalsveien 1A fremstår med gode kvaliteter og har flott utsikt.
Innhold
Det er toppetasjen som nå blir ledig som består av 2 seksjoner på 377 kvm og 420 kvm. Lokalene kan slås sammen til et samlet areal på 797 kvm.
Det pågår flere leieprosesser i bygget, og hvilke etasje som er ledig kan endre seg på sikt. Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon om ledige arealer.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Leder utleie

Fredrik Stenevik

Tlf

(+47) 92290575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

(+47) 94829125

Epost

utleie@wps.no

Møllendalsveien 1A,
5009 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter