Kong Olav V's plass 4

5014 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Torgallmenningen - Hel etasje i ikoniske Dickens-bygget.

Boligtype
Kontor, Undervisning/Arrangement, Andre
Areal: 334m2
Etasje: 2.
Overtakelse: 01.09.2019
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Heis
Beskrivelse
En sjelden anledning til å sikre seg en hel etasje i det ikoniske Dickens-bygget på Torgallmenningen. Lokalene som er ledig ligger i byggets 2. etasje. Det er adkomst fra Torggaten, vis-à-vis Hotel Norge, og heis og trappegang fører en opp til lokalenes etasje.
I dag er etasjen innredet med 10 stk kontorer, 2 møterom, 2 wc og kjøkken med spiseplass. De fleste kontorene er av god størrelse og har nydelig utsikt mot Torgallmenningen og omkringliggende byfjell. Det er teppeflis og parkett på gulv, god takhøyde og lyse flater. Tilpasninger kan foretas etter leietakers ønske og behov.
Adkomst
Eiendommen har enkel adkomst fra Torggaten, vis-à-vis Hotel Norge, like ved taxiholdeplassen. Adressen for inngangsparti er Torggaten 3.
Beliggenhet
Eiendommen har en fantastisk beliggenhet, i hjertet av byen, i enden av Torgallmenningen, med umiddelbar nærhet til alt av hva Bergen sentrum har å by på. Her er en plassert midt i smørøyet, med enkel adkomst til fots, med bil og med offentlig kommunikasjon. Det er taxiholdeplass like utenfor dørstokken, kun 50 meters gange til kollektivtransport og flere store parkeringsanlegg i kort radius fra eiendommen.
Lokalene er plassert i byggets 2. etasje, med adkomst via heis og trappegang. Det er nydelig utsikt over Torgallmenningen, Fløibanen og det yrende, daglige folkelivet. Herfra har en byens beste utsikt på 17.mai og andre tilstelninger. Torgallmenningen er byens møteplass med et bredt tilbud av konsepter innen klær, servering og opplevelser. Byggets identitet og unike plassering gjør det meget attraktivt for bedrifter som ønsker å være synlig og lett tilgjengelig i Bergen sentrum.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201
Gårdsnr: 164
Bruksnr: 1088, 1087

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Kong Olav V's plass 4,
5014 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter