Bredalsmarken 15

5006 Bergen

Visning? Ring +47 922 90 575

ELLER E-POST utleie@wps.no

Total renoverte moderne kontorlokaler til leie i fullservice bygg med egen takterrasse i sentrum

Boligtype
Kontor
Areal: 600-1800m2
Fasiliteter
Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport
Beskrivelse
Det blir nå ledig moderne kontorlokaler i 7. etasje med egen takterrasse og nydelig utsikt over byfjorden. Bredalsmarken 15 er under transformasjon med stor ny felles kantine og flotte felles arealer i bygget med garderober, møterom etc. Kontorbygget skal få ny moderne fasade, og ligger attraktivt til med sentral beliggenhet til alle innfartsårer. Eiendommen har god parkeringsdekning samt offentlig transport like utenfor ved hovedinngang med ulike linjetilbud og 4 min til Bergen sentrum.

Det er også kort gangavstand via gangbro over Nygårdshøyden til sentrumskjernen. Nærmeste bybanestopp vil være hhv. Kaigaten og Florida. For syklende er det gode parkerings- og garderobefasiliteter.
Utleier er positiv til å skreddersy både arealer og utforming basert på leietakers behov. Bygget har god profilering mot samt nydelig utsikt mot innseilingen til Bergen. Det er inngang til bygget fra flere sider, samt gjesteparkering for kunder som kommer på besøk. Kantinen er åpen for alle med moderne møbler og kan brukes til store arrangementer av leietakerne på bygget.

Det blir ledig arealer fra 600 kvm, og helt opp til 1800 kvm på et plan. Ta kontakt for visning eller mer informasjon om bygget.

Matrikkelinformasjon
Kommunenr: 1201

Partner

Fredrik Stenevik

Tlf

+47 922 90 575

Epost

utleie@wps.no

Næringsmegler

Magnus Dahl Karlstad

Tlf

+47 948 29 125

Epost

utleie@wps.no

Bredalsmarken 15,
5006 Bergen


Ikke akkurat det du så etter? Registrer ditt leiebehov her:

Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over, ledige lokaler i leiemarkedet til enhver tid. Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Registrer ditt leiebehov her, og vi vil ta kontakt med deg.

* Obligatorisk felter