20210223-_MZ19221

Entra styrker sin posisjon i området rundt Media City Bergen

WPS Næringsmegling har bistått Bergen Næringsbygg med salget av Lars Hilles gate 19 som har et areal på 5.900 kvm. Eiendommen er fullt utleid og beliggenheten er meget sentral i Bergen. Tett på ligger Media City Bergen og Entras byggeprosjekt i Nygårdsgaten 91-93.

Entra er fornøyd med å ha sikret seg en eiendom sentralt i Bergen med kort vei til Bybanen. ByGarasjen, Bystasjonen og Bergen Togstasjon ligger bare noen minutters spasertur unna, og her møtes alt av offentlig kommunikasjon i byen. Over flere år har Entra satset på attraktive kontorlokaler i umiddelbar nærhet til et godt utbygd kollektivtilbud.

Sonja Horn, som er administrerende direktør i Entra, har gitt følgende uttalelse om kjøpet;

- Kjøpet av Lars Hilles gate 19 er i tråd med satsningen på strategiske eiendomsklynger. Dette gir oss stordriftsfordeler innen forvaltning, drift og utleie, og gir leietagerne god service fra et dedikert team som har god kjennskap til området og eiendommene.

Les mer her

Fredrik og Karina 2023

Etterspørselsoverskudd i Bergen sentrum

I løpet av de siste 24 månedene har det vært god etterspørsel etter kontorlokaler i Bergen. Vår analyse viser at det har vært søkt etter i overkant av 200 000 kvadratmeter kontorlokaler, og presset er sterkest i sentrum.

Alexandra Lasse

Økt interesse for boligutleie, boligutviklingsprosjekter og hotell

Selv om transaksjonsvolumet hittil i år er ned 30 prosent fra samme periode i 2022, ser det ikke like mørt ut i alle segment.