20210223-_MZ19221

Entra styrker sin posisjon i området rundt Media City Bergen

WPS Næringsmegling har bistått Bergen Næringsbygg med salget av Lars Hilles gate 19 som har et areal på 5.900 kvm. Eiendommen er fullt utleid og beliggenheten er meget sentral i Bergen. Tett på ligger Media City Bergen og Entras byggeprosjekt i Nygårdsgaten 91-93.

Entra er fornøyd med å ha sikret seg en eiendom sentralt i Bergen med kort vei til Bybanen. ByGarasjen, Bystasjonen og Bergen Togstasjon ligger bare noen minutters spasertur unna, og her møtes alt av offentlig kommunikasjon i byen. Over flere år har Entra satset på attraktive kontorlokaler i umiddelbar nærhet til et godt utbygd kollektivtilbud.

Sonja Horn, som er administrerende direktør i Entra, har gitt følgende uttalelse om kjøpet;

- Kjøpet av Lars Hilles gate 19 er i tråd med satsningen på strategiske eiendomsklynger. Dette gir oss stordriftsfordeler innen forvaltning, drift og utleie, og gir leietagerne god service fra et dedikert team som har god kjennskap til området og eiendommene.

Les mer her

Morten_Wanvik_Morten_Wanvik__DSC9261

Økte yielder i et avventende marked

Kjøpsinteressen holder seg på et stabilt nivå i Q3 sammenlignet med de foregående kvartalene i 2023. Hvis vi derimot sammenligner svarene i investorundersøkelsen med svar fra rekordåret 2021 ser vi at kjøpsinteressen har falt kraftig.

Marius

Vi satser videre på verdivurdering og analyse av næringseiendomsmarkedet

Vi har ansatt Marius Berntzen som ny junioranalytiker for å styrke analyseavdelingen vår.