Morten_Wanvik_Morten_Wanvik__DSC9001

UTLEIE

Vårt utleieteam tilbyr bistand ved utleie av alle typer næringseiendommer

Utleie av næringseiendom

Vårt team tilbyr utleiebistand av alle typer næringseiendommer. Våre meglere har et stort kontaktnett, bred kompetanse og tilgang til WPS-leietakerregister med potensielle leietakere.

Utleieteamet

Fredrik

Fredrik Stenevik

Leder utleie / Næringsmegler NEF

+47 92 29 05 75

fs@wps.no

Les mer

15 års erfaring med utleie og salg av næringseiendom. 6 år i WPS Næringsmegling, 5 år som eiendomssjef i Mesta eiendom og 5 år som næringsmegler i Sparebank 1 SR Bank.

Magnus

Magnus D. Karlstad

Næringsmegler / BI

+47 94 82 91 25

mdk@wps.no

Les mer

Ca. 4 års erfaring med utleie og salg av næringseiendom i WPS Næringsmegling, samt 10 års erfaring som eiendomsmegler i DNB-konsernet.

Karina

Karina Raatræ

Rådgiver / Cand.Merc. CBS

+47 99 60 34 46

kr@wps.no

Les mer

5 års erfaring innen rådgivning og markedsføring av næringseiendom, for salg og utleie.

Lasse

Lars Erik Wirsching

Daglig leder / Cand.jur.

+47 90 56 73 98

lew@wps.no

Les mer

20 års erfaring med utleie og salg av næringseiendom i WPS Næringsmegling og DNB-konsernet.

Vi bistår med utleie av

  • Kontorlokaler
  • Butikk-/handelslokaler
  • Lager/logistikklokaler
  • Produksjons-/industrilokaler
  • Restaurant-/serveringslokaler

Lokalkunnskap og markedsforståelse


Vårt utleieteam har god kjennskap til, og oversikt over bevegelser i leiemarkedet til enhver tid. Med god lokalkunnskap om næringseiendomsmarkedet i Bergen, stort kontaktnett, bred kunnskap om markedsvilkår, samt god oversikt over tilbud og etterspørsel i markedet, gjør vi vårt ytterste for å tilfredsstille våre kunder. Vi strekker oss langt for å realisere leieobjektets fulle potensial.

WPS-Leietakerregister


Gjennom WPS-leietakerregister tilegner vi oss unik innsikt om etterspørselen av næringslokaler til enhver tid. Våre meglere benytter registeret aktivt, og matcher kontinuerlig etterspørselen mot utleieobjektene i vår oppdragsportefølje.

Digital satsing


Digitalisering byr på fantastiske muligheter til å gjøre ting smartere og enklere.

WPS Næringsmegling ønsker å være markedsledende innen bruk av digitale løsninger i vår bransje. I en travel arbeidshverdag har vi stor tro på at digitale hjelpemidler er verdiskapende og tidsbesparende for våre kunder.

Vi har blant annet samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby våre kunder gode løsninger for digital markedsføring av deres eiendommer, samt egne hjemmesider for eiendommene. Vi tilbyr også elektronisk signering av dokumenter.

Leietakerrådgivning


Våre meglere kan bistå med rådgivning i forbindelse søke- og flytteprosess eller vurdering av eksisterende leieforhold. Vi har til enhver tid god oversikt over hvilke lokaler som er tilgjengelig i markedet og hva som er riktig markedspris.

Vi bistår med kartlegging av leietakers behov og avdekker hvilke krav som stilles til lokalets beliggenhet, utforming og standard. Vårt team er med i hele prosessen fra behovsanalysen til leieavtalen er signert.

Promenaden mot Ulriken natt

Lysere tider i møte

Resultatene fra vår siste investorundersøkelse er nå klar, og vi ser en klar optimisme blant investorene.

Fredrik og Karina 2023

Etterspørselsoverskudd i Bergen sentrum

I løpet av de siste 24 månedene har det vært god etterspørsel etter kontorlokaler i Bergen. Vår analyse viser at det har vært søkt etter i overkant av 200 000 kvadratmeter kontorlokaler, og presset er sterkest i sentrum.

Alexandra Lasse

Økt interesse for boligutleie, boligutviklingsprosjekter og hotell

Selv om transaksjonsvolumet hittil i år er ned 30 prosent fra samme periode i 2022, ser det ikke like mørt ut i alle segment.

Vis flere artikler

Pil til høyre

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift. Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.