WPS.no

Velkommen til vår nye nettside!

Vi er glad og stolt over å endelig kunne vise frem vår nye nettside.

Med en forbedret og moderne nettside ønsker vi å skape gode prosesser, dialoger og skreddersydde brukeropplevelser.

Rigget for våre kunder

I en travel arbeidshverdag har vi stor tro på at digitale hjelpemidler er verdiskapende og tidsbesparende for våre kunder. Vi ønsker hele tiden for å forbedre oss for å gi våre kunder best mulig service. Med ny nettside er vi nå godt rigget for å levere enda bedre service og tjenester.

Ikke minst vil det være til glede, særlig for våre faste besøkende på nettsiden, at både visuell og teknisk design nå gir et langt bedre inntrykk. Vi har lagt til dynamiske elementer og interaktive funksjoner for å skape en mer engasjerende brukeropplevelse.

Med oppdatert informasjon, bedre navigering og ikke minst mye bedre løsninger og bedre tilrettelegging, håper vi at det blir enklere for deg å finne frem.

Gode eiendomssider

Nettsiden er designet for å appellere til, og imøtekomme behovene til våre nåværende og fremtidige kunder, men også til potensielle leietakere.

Det har blant annet vært viktig for oss å løfte eiendomssidene slik at potensielle leietakere enkelt kan navigere seg frem til det utvalget av eiendommer som er aktuelt for nettopp dem. Med sømløs integrasjon til finn.no sikrer vi at eiendomssidene alltid er oppdatert og inneholder den informasjonen de skal.

Digital markedsføring

Den nye nettsiden gjør oss bedre rigget for å tiltrekke og generere leads gjennom digital markedsføring av våre kunders eiendommer. Nettsiden gir oss bedre analyseverktøy hvor vi kan måle effekten av hver annonse, noe som igjen gjør at vi hele tiden kan forbedre oss.

Tusen takk til Funbit for et godt samarbeid, en god porsjon tålmodighet og et sluttresultat vi er veldig stolt av.

Vi håper dere liker de nye sidene!

Fredrik og Karina 2023

Etterspørselsoverskudd i Bergen sentrum

I løpet av de siste 24 månedene har det vært god etterspørsel etter kontorlokaler i Bergen. Vår analyse viser at det har vært søkt etter i overkant av 200 000 kvadratmeter kontorlokaler, og presset er sterkest i sentrum.

Alexandra Lasse

Økt interesse for boligutleie, boligutviklingsprosjekter og hotell

Selv om transaksjonsvolumet hittil i år er ned 30 prosent fra samme periode i 2022, ser det ikke like mørt ut i alle segment.

Vis flere artikler

Pil til høyre