Mollendalsveien_1a-03

Vi gratulerer selger og kjøper med gjennomføring av en flott transaksjon

WPS Næringsmegling har hatt gleden av å bistå Stadsporten AS med salg av denne flotte kontoreiendommen. Eiendommen er nå kjøpt av Entra. Vi gratulerer selger og kjøper!

Entra styrker sin posisjon i Bergen ytterligere

Møllendalsveien 1A er en flott kontoreiendom med en særdeles god beliggenhet ved næringsklyngene i Solheimsviken og Marineholmen. Dette er Bergens mest attraktive kontorbeliggenhet hvor ledighetsnivået er nede på 3,1 prosent (ihht. måling Q2 2020).

Eiendommen ligger like ved Møllendalsveien 6-8 som Entra kjøpte i november 2019. WPS var selgers megler også i denne transaksjonen.

Entras administrerende direktør Sonja Horn sier følgende i en børsmelding; - Eiendommen er et naturlig tillegg til vår eksisterende portefølje, og vi ser positivt på eiendomsmarkedet i Bergen. Vi er derfor veldig glade for å styrke vår posisjon her ytterligere.

Les mer om saken i Estate Vest

Fredrik og Karina 2023

Etterspørselsoverskudd i Bergen sentrum

I løpet av de siste 24 månedene har det vært god etterspørsel etter kontorlokaler i Bergen. Vår analyse viser at det har vært søkt etter i overkant av 200 000 kvadratmeter kontorlokaler, og presset er sterkest i sentrum.

Alexandra Lasse

Økt interesse for boligutleie, boligutviklingsprosjekter og hotell

Selv om transaksjonsvolumet hittil i år er ned 30 prosent fra samme periode i 2022, ser det ikke like mørt ut i alle segment.