Mollendalsveien_1a-03

Vi gratulerer selger og kjøper med gjennomføring av en flott transaksjon

WPS Næringsmegling har hatt gleden av å bistå Stadsporten AS med salg av denne flotte kontoreiendommen. Eiendommen er nå kjøpt av Entra. Vi gratulerer selger og kjøper!

Entra styrker sin posisjon i Bergen ytterligere

Møllendalsveien 1A er en flott kontoreiendom med en særdeles god beliggenhet ved næringsklyngene i Solheimsviken og Marineholmen. Dette er Bergens mest attraktive kontorbeliggenhet hvor ledighetsnivået er nede på 3,1 prosent (ihht. måling Q2 2020).

Eiendommen ligger like ved Møllendalsveien 6-8 som Entra kjøpte i november 2019. WPS var selgers megler også i denne transaksjonen.

Entras administrerende direktør Sonja Horn sier følgende i en børsmelding; - Eiendommen er et naturlig tillegg til vår eksisterende portefølje, og vi ser positivt på eiendomsmarkedet i Bergen. Vi er derfor veldig glade for å styrke vår posisjon her ytterligere.

Les mer om saken i Estate Vest

Morten_Wanvik_Morten_Wanvik__DSC9261

Økte yielder i et avventende marked

Kjøpsinteressen holder seg på et stabilt nivå i Q3 sammenlignet med de foregående kvartalene i 2023. Hvis vi derimot sammenligner svarene i investorundersøkelsen med svar fra rekordåret 2021 ser vi at kjøpsinteressen har falt kraftig.

Marius

Vi satser videre på verdivurdering og analyse av næringseiendomsmarkedet

Vi har ansatt Marius Berntzen som ny junioranalytiker for å styrke analyseavdelingen vår.