Kombinasjonslokaler (lager/logistikk) til leie sentralt ved flyplassen med god takhøyde, kjøreporter, og stort uteareal.

Lønningshaugen 3, 5258 Blomsterdalen

Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Andre, Garasje/Parkering, Kombinasjonslokaler, Kontor, Lager/Logistikk, Produksjon/Industri, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement, Verksted

Ikon for område

Område:

Fana

Ikon for område

Areal:

600 - 2000 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

Etter avtale

Meglere

Bilde av Fredrik Stenevik

Fredrik Stenevik

Næringsmegler

Telefon: (+47) 92290575

E-post: utleie@wps.no

Bilde av Magnus Dahl Karlstad

Magnus Dahl Karlstad

Næringsmegler

Telefon: (+47) 94829125

E-post: utleie@wps.no

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport

Beskrivelse

Flott lager/logistikk eiendom til leie. Bygget inneholder i dag lager (5m takhøyde), kantine, kursrom, garderober, basseng område, treningsrom, og kontorer til admin. Bygget har tidligere vært brukt innen lager/logistikk, og utleier er positiv til å gjøre større endringer for neste leietaker. Bygget har god profilering, samt stor tomt på 4655 kvm som kan benyttes til utelagring og parkering.

Utleier ønsker kontakt med ulike type virksomheter innen helse, trening, logistikk, produksjon, m.m og er positiv til å gjøre tilpasninger/investeringer for skreddersy bygget til neste leietaker. Ta gjerne kontakt med megler for visning av lokalene eller en uforpliktende prat.

Beliggenhet

Moderne kombinasjonsbygg beliggende i vestlandets største trafikknutepunkt med 2 minutters gange til flyplassterminalen, bybane og annen kollektiv transport. Bygget har en strategisk beliggenhet med kort reisetid som sentrum på 20 min, Oslo på 50 min, København på 90 min, og London på 120 min. Området er blitt et dynamisk og spennende næringsområde med nye hoteller, restauranter, kontorbygg og ny flyplass. Mange av virksomhetene er oljerelaterte. Meget god parkeringsdekning samt kort vei til offentlig transport gjør beliggenheten attraktiv.

Det er i dag ca. 80 p - plasser på tomten.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.