Attraktive kontorlokaler til leie i topp moderne miljøbygg med god profilering og sentral beliggenhet ved bybane

Nesttunbrekka 97, 5009 Bergen

Nøkkelinfo

Ikon for type lokale

Type lokale:

Kontor, Undervisning/Arrangement

Ikon for område

Område:

Bergen Sentrum

Ikon for område

Areal:

200 - 960 m²

Ikon for område

Etasje:

-

Ikon for område

Overtakelse:

01.08.22

Fasiliteter

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine, Kjøreport

Beskrivelse

Det blir nå ledig topp moderne kontorlokaler til leie i plan 2 og 3 ved Nesttunbrekka 97. Nesttunbrekka Næringspark er en av byens mest moderne kontorparker med BREEAM miljøbygg langs bybane tett på Nesttun sentrum. Bygget har gode fasiliteter som flott kantine, moderne fasade med store vinduer, gjesteparkering, ventilasjon med kjøling/temperaturstyring, samt kort vei til bybanen.

Ledige lokaler er 480 kvm i plan 2 og 480 kvm i plan 3, hvor arealet kan tilpasses leietakers behov. Lokalet har en fleksibel planløsning, som kan enkelt utformes ut i fra leietakers behov. Etter nærmere avtale kan lokalet deles opp i mindre seksjoner helt ned til ca. 200 kvm.

Det er et stort parkeringsanlegg under bygget hvor det er mulig å leie parkeringsplasser. Bygget var ferdigstilt 1. kvartal 2016 og tilfredsstiller kravene til NS3701 passivhus for yrkesbygg, med foreløpig beregnet forbruk 65kWh/m2 pr år.

Beliggenhet

Nesttunbrekka 97 ligger i Nesttunbrekka Næringspark, like i nærheten av nettopp Nesttun. Det ligger langs bybanetraséen, og med ca. 150 m å gå fra nærmeste bybanestopp. Området ligger sentralt i Bergen Sør, med nærhet til Lagunen, Sandsli og Kokstad, men også bare 12 min fra Bergen sentrum. Nesttunbrekka Næringspark er i sterk vekst, med kontinuerlig etablering av nye virksomheter. Nesttunbrekka er blitt en attraktiv næringspark med moderne bygg som har god profilering mot bybane/hovedvei. Næringsparken er nesten fullt utleid med spennende leietakere som Multiconsult, Palfinger, Implenia, HENT, PPS Sør og Politiet i Fana. Ta kontakt for mer informasjon eller visning av ledige lokaler.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1201

Få tilsendt prospekt på dette lokalet

Legg igjen epost adressen din, så sender vi deg prospektet.

Bilder av eiendommen

Registrer ditt leiebehov

Vi bistår deg gjerne med å finne passende lokaler for din bedrift.
Ring oss eller registrer ditt leiebehov her, og vi kontakter deg.